İBT WEB

Sultangazi’de işçilerin kaldığı baraka alev alev yandı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 08:38, Güncelleme: 08.06.2022 - 00:20 1230+ kez okundu.
 

Sultangazi’de işçilerin kaldığı baraka alev alev yandı

Sultangazi’de işçilerin kaldığı baraka alev alev yandı

Sultangazi’de işçilerin kaldığı barakada elektrik kaynaklı yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken trafoda gerçekleşen patlamalar geceyi aydınlattı.Yangın, bu akşam saat 23.00 sıralarında Sultangazi Cebeci mahallesinde yaşandı. Bir iş yerinde çalışan işçilerin kaldığı barakanın yan tarafında bulunan trafoda yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Baraka alev alev yanarken trafoda gerçekleşen patlamalar geceyi aydınlattı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.
Sultangazi’de işçilerin kaldığı baraka alev alev yandı
Sultangazi’de işçilerin kaldığı barakada elektrik kaynaklı yangın çıktı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken trafoda gerçekleşen patlamalar geceyi aydınlattı.
Yangın, bu akşam saat 23.00 sıralarında Sultangazi Cebeci mahallesinde yaşandı. Bir iş yerinde çalışan işçilerin kaldığı barakanın yan tarafında bulunan trafoda yangın çıktı. Yangını gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri yangını söndürdü. Baraka alev alev yanarken trafoda gerçekleşen patlamalar geceyi aydınlattı. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.
İtfaiye ekiplerinin kısa sürede söndürdüğü yangında soğutma çalışmaları devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.