İBT WEB

Çıldır Gölü’nde kıyı temizliği yapıldı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 10:10, Güncelleme: 08.06.2022 - 09:18 1819+ kez okundu.
 

Çıldır Gölü’nde kıyı temizliği yapıldı

Çıldır Gölü’nde kıyı temizliği yapıldı

Ardahan’ın Çıldır ilçesinde öğrenciler, "Türkiye Çevre Haftası" dahilinde farkındalık oluşturmak amacıyla Çıldır Gölü sahilinde atık malzeme topladı.Çıldır Kaymakamlığı ev sahipliğindeki etkinlik çerçevesinde, Çıldır Gölü’nün tesisler mevkiine gelen Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve öğrenciler, doğa konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gölün kıyılarında temizlik gerçekleştirdi. Göl kenarına öğretmenleri eşliğinde gelen öğrenciler, kıyı şeridinde temizlik gerçekleştirdi.Öğrenciler, Çevre haftasında çevreyi temiz tutmak ve farkındalık oluşturmak için Çıldır gölüne geldiklerini söyleyerek, Çıldır Gölü’nü ziyaret eden tüm misafirleri çevreyi temiz tutmaları için uyarılarda bulundular.
Çıldır Gölü’nde kıyı temizliği yapıldı
Ardahan’ın Çıldır ilçesinde öğrenciler, "Türkiye Çevre Haftası" dahilinde farkındalık oluşturmak amacıyla Çıldır Gölü sahilinde atık malzeme topladı.
Çıldır Kaymakamlığı ev sahipliğindeki etkinlik çerçevesinde, Çıldır Gölü’nün tesisler mevkiine gelen Çıldır Kaymakamı Fatih Bayram, Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu ve öğrenciler, doğa konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla gölün kıyılarında temizlik gerçekleştirdi. Göl kenarına öğretmenleri eşliğinde gelen öğrenciler, kıyı şeridinde temizlik gerçekleştirdi.
Öğrenciler, Çevre haftasında çevreyi temiz tutmak ve farkındalık oluşturmak için Çıldır gölüne geldiklerini söyleyerek, Çıldır Gölü’nü ziyaret eden tüm misafirleri çevreyi temiz tutmaları için uyarılarda bulundular.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.