İBT WEB

Simavlı hacı adayları dualarla uğurlandı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 10:11, Güncelleme: 08.06.2022 - 09:21 1593+ kez okundu.
 

Simavlı hacı adayları dualarla uğurlandı

Simavlı hacı adayları dualarla uğurlandı

Kütahya’nın Simav ilesinde ilk hac kafilesi Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve ilahilerle kutsal topraklara uğurlandı.Simav ilçesinden hacca gidecek olan ilk hac kafilesi için Nasuhağa Camii önünde uğurlama töreni düzenlendi. Din görevlilerinin okuduğu Kur’an-ı Kerimler ve ilahilerin ardından İlçe Müftüsü Hasan Serçe bir konuşma yapıp dua etti. Daha sonra hacı adayları hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara uğurlandı.
Simavlı hacı adayları dualarla uğurlandı
Kütahya’nın Simav ilesinde ilk hac kafilesi Kur’an-ı Kerim tilavetleri ve ilahilerle kutsal topraklara uğurlandı.
Simav ilçesinden hacca gidecek olan ilk hac kafilesi için Nasuhağa Camii önünde uğurlama töreni düzenlendi. Din görevlilerinin okuduğu Kur’an-ı Kerimler ve ilahilerin ardından İlçe Müftüsü Hasan Serçe bir konuşma yapıp dua etti. Daha sonra hacı adayları hac farizasını yerine getirmek için kutsal topraklara uğurlandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.