İBT WEB

Kütahya’da ortaokul öğrencilerine itfaiye mesleği tanıtıldı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 10:11, Güncelleme: 08.06.2022 - 09:21 1571+ kez okundu.
 

Kütahya’da ortaokul öğrencilerine itfaiye mesleği tanıtıldı

Kütahya’da ortaokul öğrencilerine itfaiye mesleği tanıtıldı

Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Linyit ve Cumhuriyet Ortaokulu’nda, ortaokuldan liseye geçen öğrencilere yönelik meslek tanıtım etkinliği düzenledi.Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonrasında ortaokul son sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtım etkinliği düzenledi.Her iki ortaokulun bahçesinde gerçekleşen tanıtımda, itfaiyecilik mesleğini seçecek öğrencilere, meslek hakkında detaylı bilgiler verilirken, itfaiye aracı ve ekipmanlarının da tanıtımı yapıldı.Görevli itfaiye erlerine meslekle ilgili sorular soran öğrenciler, verilen bilgilerin faydalı olduğunu ve itfaiyecilik mesleği hakkında gerekli bilgileri aldıklarını ifade ederek, Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Kütahya’da ortaokul öğrencilerine itfaiye mesleği tanıtıldı
Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, Linyit ve Cumhuriyet Ortaokulu’nda, ortaokuldan liseye geçen öğrencilere yönelik meslek tanıtım etkinliği düzenledi.
Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, geçtiğimiz hafta sonu yapılan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) sonrasında ortaokul son sınıf öğrencilerine yönelik meslek tanıtım etkinliği düzenledi.
Her iki ortaokulun bahçesinde gerçekleşen tanıtımda, itfaiyecilik mesleğini seçecek öğrencilere, meslek hakkında detaylı bilgiler verilirken, itfaiye aracı ve ekipmanlarının da tanıtımı yapıldı.
Görevli itfaiye erlerine meslekle ilgili sorular soran öğrenciler, verilen bilgilerin faydalı olduğunu ve itfaiyecilik mesleği hakkında gerekli bilgileri aldıklarını ifade ederek, Kütahya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne teşekkür ettiler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.