İBT WEB

Selçuklu kadınlar finansal eğitimle e-ticarete katılacak

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.06.2022 - 11:51, Güncelleme: 08.06.2022 - 11:40 2072+ kez okundu.
 

Selçuklu kadınlar finansal eğitimle e-ticarete katılacak

Selçuklu kadınlar finansal eğitimle e-ticarete katılacak

Efes Selçuk Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ‘Emekten Sepete Kadın Kooperatiflerini Destekleme Programı’na katıldı. Program çerçevesinde İstanbul’da Emekten Sepete Kadın Kooperatifleri Buluşması gerçekleşti.“Paramı Yönetebiliyorum” projesi çerçevesinde ‘Emekten Sepete Kadın Kooperatiflerini Destekleme Programı’na katılan Efes Selçuk Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ortaklarının çoğunluğu kadın olan ve kadın emeğini değerlendirme amacı güden 12 kooperatif arasına girmeye hak kazandı. Kooperatif adına üye Ferda Topalan, kadın kooperatiflerini İstanbul’da buluşturan Dijitalleşen Dünyada Kadın Kooperatifleri konulu panele katıldı. Etkinlikte Selçuklu kadınların üretmiş oldukları ürünler de ziyaretçilerle buluştu.30 banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle 2009 yılından bu yana sürdürülen proje çerçevesinde geliştirilen ‘Emekten Sepete Kadın Kooperatifleri Destekleme Programı’na yaptığı başvuru kabul edilen Efes Selçuk Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, yürütülen program çerçevesinde e-ticaret ekosistemine katılacak.“Paramı Yönetebiliyorum” projesi, Emekten Sepete Kadın Kooperatiflerini Destekleme Programı çerçevesinde kadın kooperatiflerinin e-ticaret ekosistemine dahil olabilmeleri için bir yıl boyunca çeşitli eğitimler düzenlenecek.
Selçuklu kadınlar finansal eğitimle e-ticarete katılacak
Efes Selçuk Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ‘Emekten Sepete Kadın Kooperatiflerini Destekleme Programı’na katıldı. Program çerçevesinde İstanbul’da Emekten Sepete Kadın Kooperatifleri Buluşması gerçekleşti.
“Paramı Yönetebiliyorum” projesi çerçevesinde ‘Emekten Sepete Kadın Kooperatiflerini Destekleme Programı’na katılan Efes Selçuk Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, ortaklarının çoğunluğu kadın olan ve kadın emeğini değerlendirme amacı güden 12 kooperatif arasına girmeye hak kazandı. Kooperatif adına üye Ferda Topalan, kadın kooperatiflerini İstanbul’da buluşturan Dijitalleşen Dünyada Kadın Kooperatifleri konulu panele katıldı. Etkinlikte Selçuklu kadınların üretmiş oldukları ürünler de ziyaretçilerle buluştu.
30 banka ve e-para kuruluşunun desteğiyle 2009 yılından bu yana sürdürülen proje çerçevesinde geliştirilen ‘Emekten Sepete Kadın Kooperatifleri Destekleme Programı’na yaptığı başvuru kabul edilen Efes Selçuk Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, yürütülen program çerçevesinde e-ticaret ekosistemine katılacak.
“Paramı Yönetebiliyorum” projesi, Emekten Sepete Kadın Kooperatiflerini Destekleme Programı çerçevesinde kadın kooperatiflerinin e-ticaret ekosistemine dahil olabilmeleri için bir yıl boyunca çeşitli eğitimler düzenlenecek.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.