İBT WEB

Kadınlar jinekolojik rahatsızlıklarda uzman kişilere danışmalı

Sağlık (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.06.2022 - 11:26, Güncelleme: 09.06.2022 - 10:32 3773+ kez okundu.
 

Kadınlar jinekolojik rahatsızlıklarda uzman kişilere danışmalı

Kadınlar jinekolojik rahatsızlıklarda uzman kişilere danışmalı

Özellikle son zamanlarda artan jinekolojik rahatsızlıkların giderilmesi hususunda uzmanlar mutlaka ehil kişilere danışılması gerektiği konusunda kadınları uyarıyor.Son dönemde Türkiye’nin bu konuda çıkardığı uzman sayısının mutluluk verici seviyede olduğunu belirten uzmanlar, bu konuda şikayeti bulunan kadınların mutlaka bir jinekoloğa danışmaları gerektiğine vurgu yapıyor.Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Ali Doğukan Angın, kadınların jinekoloji ile ilgili olan rahatsızlıklarını yeni yeni dile getirebildiklerini ve bunun bir çaresi olup olmadığını yeni yeni araştırmaya başladıklarını söyledi. Dr. Angın, “Bir çok hastamızdan yıllardır benim böyle bir rahatsızlığım vardı. Fakat bunun bir tedavisi olduğunu bilmiyordum” cümlesini sık sık duyduklarına dikkat çekti.Son dönemlerde kadın hastalıklarında gelen şikayetler içerisinde en sık şikayetleri sıralayan Angın, "Yağlı ve şişkin bölgeler, idrar kaçırma ve genital siğiller olarak sıralayabiliriz. Tedaviler doğru teknikle doğru zamanda doğru kişiye uygulandığında pek çok alanda olumlu katkı sağlar” şeklinde konuştu.Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’nde de Kadıköy Şube Başkanı olarak görev yaptığını dile getiren Dr. Angın, “Huzurlu insan, mutlu bir evlilik ve aile yaşantısı için sloganıyla halkımıza yardımcı olmak, sorulara bilimsel yanıtlar vermek için azami çaba gösteriyoruz" dedi.
Kadınlar jinekolojik rahatsızlıklarda uzman kişilere danışmalı
Özellikle son zamanlarda artan jinekolojik rahatsızlıkların giderilmesi hususunda uzmanlar mutlaka ehil kişilere danışılması gerektiği konusunda kadınları uyarıyor.
Son dönemde Türkiye’nin bu konuda çıkardığı uzman sayısının mutluluk verici seviyede olduğunu belirten uzmanlar, bu konuda şikayeti bulunan kadınların mutlaka bir jinekoloğa danışmaları gerektiğine vurgu yapıyor.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Ali Doğukan Angın, kadınların jinekoloji ile ilgili olan rahatsızlıklarını yeni yeni dile getirebildiklerini ve bunun bir çaresi olup olmadığını yeni yeni araştırmaya başladıklarını söyledi. Dr. Angın, “Bir çok hastamızdan yıllardır benim böyle bir rahatsızlığım vardı. Fakat bunun bir tedavisi olduğunu bilmiyordum” cümlesini sık sık duyduklarına dikkat çekti.
Son dönemlerde kadın hastalıklarında gelen şikayetler içerisinde en sık şikayetleri sıralayan Angın, "Yağlı ve şişkin bölgeler, idrar kaçırma ve genital siğiller olarak sıralayabiliriz. Tedaviler doğru teknikle doğru zamanda doğru kişiye uygulandığında pek çok alanda olumlu katkı sağlar” şeklinde konuştu.
Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’nde de Kadıköy Şube Başkanı olarak görev yaptığını dile getiren Dr. Angın, “Huzurlu insan, mutlu bir evlilik ve aile yaşantısı için sloganıyla halkımıza yardımcı olmak, sorulara bilimsel yanıtlar vermek için azami çaba gösteriyoruz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.