İBT WEB

Kumar oynayan 7 kişiye 12 bin TL ceza

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.06.2022 - 10:27, Güncelleme: 14.06.2022 - 09:31 1436+ kez okundu.
 

Kumar oynayan 7 kişiye 12 bin TL ceza

Kumar oynayan 7 kişiye 12 bin TL ceza

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; kumar oynayan 7 kişiye 12 bin 773 TL cezai işlem uygulandı.Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğince il merkezinde bulunan umuma açık işyerlerinde kumar oynayan ve oynatan şahıslara operasyon düzenlendi. Mimarsinan Mahallesi Billur Caddesi üzerinde bulunan bir adreste kumar oynadığı belirlenen 3 kişiye Kabahatler Kanunu gereğince toplam 5 bin 457 TL para cezası uygulanırken işyerini çalıştıran şahsa da ’Kumar Oynanması İçin Yer Ve İmkanSağlama’ suçundan adli işlem yapıldı.Ekiplerce Cumhuriyet Mahallesi Mevlevi Caddesi üzerinde bulunan ruhsatsız bir işyerinde yapılan operasyonda ise 4 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. İşyerini çalıştıran şahsa ’Kumar Oynanması İçin Yer Ve İmkan Sağlama’ suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynayan 4 kişiye de Kabahatler Kanunu gereğince toplam 7 bin 276 TL para cezası uygulandı.Her iki kumar olayında toplam 7 şahsa 12 bin 773 TL para cezası uygulandı ayrıca oyun masalarından ele geçirilen toplam 340 TL para da birimlere teslim edildi.
Kumar oynayan 7 kişiye 12 bin TL ceza
Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda; kumar oynayan 7 kişiye 12 bin 773 TL cezai işlem uygulandı.
Edinilen bilgiye göre Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Ahlak Büro Amirliğince il merkezinde bulunan umuma açık işyerlerinde kumar oynayan ve oynatan şahıslara operasyon düzenlendi. Mimarsinan Mahallesi Billur Caddesi üzerinde bulunan bir adreste kumar oynadığı belirlenen 3 kişiye Kabahatler Kanunu gereğince toplam 5 bin 457 TL para cezası uygulanırken işyerini çalıştıran şahsa da ’Kumar Oynanması İçin Yer Ve İmkan
Sağlama’ suçundan adli işlem yapıldı.
Ekiplerce Cumhuriyet Mahallesi Mevlevi Caddesi üzerinde bulunan ruhsatsız bir işyerinde yapılan operasyonda ise 4 kişinin kumar oynadığı tespit edildi. İşyerini çalıştıran şahsa ’Kumar Oynanması İçin Yer Ve İmkan Sağlama’ suçundan adli işlem yapılırken, kumar oynayan 4 kişiye de Kabahatler Kanunu gereğince toplam 7 bin 276 TL para cezası uygulandı.
Her iki kumar olayında toplam 7 şahsa 12 bin 773 TL para cezası uygulandı ayrıca oyun masalarından ele geçirilen toplam 340 TL para da birimlere teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.