İBT WEB

Aydın’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2022 - 11:41, Güncelleme: 20.06.2022 - 10:39 1946+ kez okundu.
 

Aydın’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Aydın’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı

Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücü yaralandı.Olay, Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Anadolu Bulvarı üzerinde 09 AGK 479 plakalı motosiklet ile 09 PN 660 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yere savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.Bu arada kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün Aydın’da gazete dağıtımı yapan ve yerel bir internet haber sitesinin sahibi Sinan Gül olduğu belirtildi. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sinan Gül’ün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Aydın’da motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralı
Aydın’ın Efeler ilçesinde meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücü yaralandı.
Olay, Efeler ilçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Anadolu Bulvarı üzerinde 09 AGK 479 plakalı motosiklet ile 09 PN 660 plakalı otomobil çarpıştı. Çarpmanın etkisi ile motosiklet sürücüsü yere savruldu. Kazayı gören vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye gelen sağlık ekipleri yaralıyı ilk müdahalenin ardından ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Yaralı motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, polis kaza ile ilgili inceleme başlattı.
Bu arada kazada yaralanan motosiklet sürücüsünün Aydın’da gazete dağıtımı yapan ve yerel bir internet haber sitesinin sahibi Sinan Gül olduğu belirtildi. Ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Sinan Gül’ün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.