İBT WEB

Polisi gören yönünü değiştirdi

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.06.2022 - 10:42, Güncelleme: 28.06.2022 - 10:34 1346+ kez okundu.
 

Polisi gören yönünü değiştirdi

Polisi gören yönünü değiştirdi

Antalya’nın Alanya ilçesinde kural ihlalleri yapan motosiklet sürücüleri denetlendi. ’Dur’ ihtarına uymayarak kaçan sürücüler plakalarını yazılan cezadan kaçamadı, 60 sürücüye yaklaşık 30 bin TL ceza kesildi.Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğine bağlı Motosikletli Şahin Timleri, motosiklet sürücülerine yönelik uygulama gerçekleştirdi. Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşen uygulamada kural tanımayan motosiklet sürücülerine cezalar kesilerek, kural ihlali yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Motosiklet ile yaya geçidinden geçenler, kaldırım üzerinde motosiklet kullananlar, kask kullanmayan ve seyir halinde telefon ile konuşarak hem kendi hem de diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan sürücülere bir bir ceza kesildi. Denetimler sırasında Şahin timlerinin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan sürücüler de dikkatlerden kaçmadı. Polis ekiplerinden kaçmayı başaran motosiklet sürücülerinin plakaları tespit edilerek, yaptıkları ihlallerden ceza işlemi uygulandı. Denetimler sırasında kural ihlali yaptığı tespit edilen 60 sürücünün plakasına yaklaşık 30 bin TL ceza yazıldı.
Polisi gören yönünü değiştirdi
Antalya’nın Alanya ilçesinde kural ihlalleri yapan motosiklet sürücüleri denetlendi. ’Dur’ ihtarına uymayarak kaçan sürücüler plakalarını yazılan cezadan kaçamadı, 60 sürücüye yaklaşık 30 bin TL ceza kesildi.
Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliğine bağlı Motosikletli Şahin Timleri, motosiklet sürücülerine yönelik uygulama gerçekleştirdi. Atatürk Caddesi üzerinde gerçekleşen uygulamada kural tanımayan motosiklet sürücülerine cezalar kesilerek, kural ihlali yapmamaları konusunda uyarılarda bulunuldu. Motosiklet ile yaya geçidinden geçenler, kaldırım üzerinde motosiklet kullananlar, kask kullanmayan ve seyir halinde telefon ile konuşarak hem kendi hem de diğer sürücülerin can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan sürücülere bir bir ceza kesildi. Denetimler sırasında Şahin timlerinin ‘Dur’ ihtarına uymayarak kaçmaya çalışan sürücüler de dikkatlerden kaçmadı. Polis ekiplerinden kaçmayı başaran motosiklet sürücülerinin plakaları tespit edilerek, yaptıkları ihlallerden ceza işlemi uygulandı. Denetimler sırasında kural ihlali yaptığı tespit edilen 60 sürücünün plakasına yaklaşık 30 bin TL ceza yazıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.