İBT WEB

İSKENDERUN SUÇIKAĞINA YENİ SU KAYNAĞI

Yaşam (MBH) - Mersin Blok Haber | 09.03.2021 - 14:24, Güncelleme: 09.03.2021 - 14:24 2471+ kez okundu.
 

İSKENDERUN SUÇIKAĞINA YENİ SU KAYNAĞI

İSKENDERUN SUÇIKAĞINA YENİ SU KAYNAĞI

İSKENDERUN SUÇIKAĞINA YENİ SU KAYNAĞI   Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun’un içme ve kullanma suyu seviyesini daha da arttırmak için sondaj kuyusu çalışmalarını sürdürüyor.      İskenderun ilçesine bağlı Suçıkağı Mahallesi’ne iletilecek içme ve kullanma suyu kapasitesinin arttırılması için açılan sondaj kuyusunda deneme çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken HATSU, hijyen çalışmalarının ardından suyun güvenli bir şekilde mahalleye iletileceğini açıkladı.   HATSU, temiz ve güçlü su iletmek için ihtiyaç duyulan bölgelerde sondaj çalışmalarının süreceğinin altını çizerek, su kayıpsız şekilde sağlanması adına da şebekelerde iyileştirme çalışmalarının sürdüğüne vurgu yaptı.  
İSKENDERUN SUÇIKAĞINA YENİ SU KAYNAĞI

İSKENDERUN SUÇIKAĞINA YENİ SU KAYNAĞI

 

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), İskenderun’un içme ve kullanma suyu seviyesini daha da arttırmak için sondaj kuyusu çalışmalarını sürdürüyor.   

 

İskenderun ilçesine bağlı Suçıkağı Mahallesi’ne iletilecek içme ve kullanma suyu kapasitesinin arttırılması için açılan sondaj kuyusunda deneme çalışmalarının sürdüğüne dikkat çeken HATSU, hijyen çalışmalarının ardından suyun güvenli bir şekilde mahalleye iletileceğini açıkladı.

 

HATSU, temiz ve güçlü su iletmek için ihtiyaç duyulan bölgelerde sondaj çalışmalarının süreceğinin altını çizerek, su kayıpsız şekilde sağlanması adına da şebekelerde iyileştirme çalışmalarının sürdüğüne vurgu yaptı.

 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.