İBT WEB

İspanya’da 5 bin kişilik “sosyal mesafesiz” konser

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2021 - 00:41, Güncelleme: 28.03.2021 - 00:41 2444+ kez okundu.
 

İspanya’da 5 bin kişilik “sosyal mesafesiz” konser

İspanya’da korona virüs salgını döneminde ilk kez sosyal mesafe kuralı olmayan ve yüksek katılımlı konser gerçekleştirilirken, konsere 5 bin kişi katıldı.İspanya’da yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını döneminde ilk kez sosyal mesafe kuralının olmadığı ve yüksek katılımlı bir konser düzenlendi. Başkent Barselona’da bulunan Sant Jordi Spor Salonu’nda düzenlenen konsere 5 bin kişi katıldı. Covid-19 testi pozitif olanlar ve ateşi yüksek kişiler konsere alınmazken, konsere gelen herkese saat 09:00-16:00 arasında hızlı Covid-19 testi yapıldı. Ayrıca konserde, FFP2 tipi maske takma ve dezenfektan kullanma zorunluluğu getirildi.Kültür-sanat etkinliklerine devam edilmesi gerektiğini savunan Barselona Belediyesi ve Katalonya Özerk Yönetimi de bu tip etkinliklere destek verdiklerini söyledi.
İspanya’da korona virüs salgını döneminde ilk kez sosyal mesafe kuralı olmayan ve yüksek katılımlı konser gerçekleştirilirken, konsere 5 bin kişi katıldı.
İspanya’da yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını döneminde ilk kez sosyal mesafe kuralının olmadığı ve yüksek katılımlı bir konser düzenlendi. Başkent Barselona’da bulunan Sant Jordi Spor Salonu’nda düzenlenen konsere 5 bin kişi katıldı. Covid-19 testi pozitif olanlar ve ateşi yüksek kişiler konsere alınmazken, konsere gelen herkese saat 09:00-16:00 arasında hızlı Covid-19 testi yapıldı. Ayrıca konserde, FFP2 tipi maske takma ve dezenfektan kullanma zorunluluğu getirildi.
Kültür-sanat etkinliklerine devam edilmesi gerektiğini savunan Barselona Belediyesi ve Katalonya Özerk Yönetimi de bu tip etkinliklere destek verdiklerini söyledi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.