İBT WEB

İtfaiye den çevrimiçi yangın güvenliği eğitimi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.10.2021 - 13:17, Güncelleme: 22.10.2021 - 13:17 1580+ kez okundu.
 

İtfaiye den çevrimiçi yangın güvenliği eğitimi

İtfaiye den çevrimiçi yangın güvenliği eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile KO-MEK Kariyer Akademi işbirliğiyle çevrimiçi “Yangın Güvenliği Eğitimi” verildi. Çevrimiçi eğitimler devam edecek. YANGIN GÜVENLİĞİ Acil durum ve afetlerde sadece Kocaeli’de değil Türkiye’nin her yerinde canla başla mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, aynı zamanda halkı ve STK’ları düzenlediği eğitimlerle bilgilendiriyor. Bu kapsamda KO-MEK Kariyer Akademisi işbirliğiyle çevrimiçi “Yangın Güvenliği Eğitimi” düzenlendi. Eğitime KO-MEK kursiyerleri ve eğitimcileri katıldı. ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM Eğitime katılan kursiyer ve eğitimcilere yangın nedenleri, oluşabilecek yangınlar, yangın önlemleri ve yangın esnasında hareket tarzı başta olmak üzere çeşitli konularda bilgiler verildi. İşbirliği kapsamında kurs merkezleri başta olmak üzere eğitim çalışmalarına devam edilecek.
İtfaiye den çevrimiçi yangın güvenliği eğitimi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ile KO-MEK Kariyer Akademi işbirliğiyle çevrimiçi “Yangın Güvenliği Eğitimi” verildi. Çevrimiçi eğitimler devam edecek. YANGIN GÜVENLİĞİ Acil durum ve afetlerde sadece Kocaeli’de değil Türkiye’nin her yerinde canla başla mücadele eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, aynı zamanda halkı ve STK’ları düzenlediği eğitimlerle bilgilendiriyor. Bu kapsamda  KO-MEK Kariyer Akademisi işbirliğiyle çevrimiçi “Yangın Güvenliği Eğitimi” düzenlendi. Eğitime KO-MEK kursiyerleri ve eğitimcileri katıldı. ÇEVRİMİÇİ EĞİTİM Eğitime katılan kursiyer ve eğitimcilere yangın nedenleri, oluşabilecek yangınlar, yangın önlemleri ve yangın esnasında hareket tarzı başta olmak üzere çeşitli konularda bilgiler verildi. İşbirliği kapsamında kurs merkezleri başta olmak üzere eğitim çalışmalarına devam edilecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.