İBT WEB

İtfaiye den toplu ulaşım şoförlerine eğitim

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 19.01.2022 - 09:56, Güncelleme: 19.01.2022 - 09:56 1363+ kez okundu.
 

İtfaiye den toplu ulaşım şoförlerine eğitim

İtfaiye den toplu ulaşım şoförlerine eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü (KOBİTEM) ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü işbirliği ile İzmit bölgesinde toplu taşıma şoförlerine eğitimler vermişti. Aynı kapsamda Gebze bölgesi toplu taşıma şoförlerine de eğitim hizmeti verilmeye devam ediyor. HEDEF GÜVENLİK VE ZARARIN ÖNÜNE GEÇİLMESİ KOBİTEM tarafından ilimizde görev yapan toplu taşıma şoförlerinin hizmet kalitesini artırmaya yönelik birçok eğitim veriliyor. Bu eğitimler içerisinde yangın güvenliği ve yangın durumunda yapılması gerekenler ile alakalı konular anlatılıyor. Eğitimler sayesinde toplu taşıma araçlarında karşılaşılabilecek yangın veya benzeri acil durumlarda, öncelikle vatandaşların ve sürücülerin güvenliği ve araçlarda meydana gelebilecek zararların engellenmesi hedefleniyor.
İtfaiye den toplu ulaşım şoförlerine eğitim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Önleme ve Eğitim Şube Müdürlüğü (KOBİTEM) ile Ulaşım Dairesi Başkanlığı Toplu Taşıma Şube Müdürlüğü işbirliği ile İzmit bölgesinde toplu taşıma şoförlerine eğitimler vermişti. Aynı kapsamda Gebze bölgesi toplu taşıma şoförlerine de eğitim hizmeti verilmeye devam ediyor.

HEDEF GÜVENLİK VE ZARARIN ÖNÜNE GEÇİLMESİ

KOBİTEM tarafından ilimizde görev yapan toplu taşıma şoförlerinin hizmet kalitesini artırmaya yönelik birçok eğitim veriliyor. Bu eğitimler içerisinde yangın güvenliği ve yangın durumunda yapılması gerekenler ile alakalı konular anlatılıyor. Eğitimler sayesinde toplu taşıma araçlarında karşılaşılabilecek yangın veya benzeri acil durumlarda, öncelikle vatandaşların ve sürücülerin güvenliği ve araçlarda meydana gelebilecek zararların engellenmesi hedefleniyor.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.