İBT WEB

İtfaiyede Makina Bakımları İçin Eğitim Verildi

Genel (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 27.04.2021 - 17:01, Güncelleme: 27.04.2021 - 17:01 2928+ kez okundu.
 

İtfaiyede Makina Bakımları İçin Eğitim Verildi

İtfaiyede Makina Bakımları İçin Eğitim Verildi

  Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, PRS Bilgilendirme Firması ile protokol yaptı. Yapılan protokol kapsamında itfaiyede çalışan personellere standartlara uygun olarak makine bakımcı eğitimi verildi.   Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, bünyesindeki itfaiye personellerine 3. Seviye Makine Bakım eğitimi aldırdı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, PRS Bilgilendirme Firması ile yaptığı protokol kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesindeki 630 personel standartlara uygun olarak makine bakımcı eğitiminden geçti. Eğitim sonunda, yapılan uygulamalı ve yazılı sınavda başarılı olan personellere bakanlık onaylı 3. Seviye makine bakımcı belgesi verildi. Prosedürleri ortadan kaldırmaya, bakım masraflarını azaltmaya yönelik yapılan eğitim programı sonrasında itfaiye bünyesinde bulunan makinaların kullanımı ve basit bakımları, belgelerini alan personeller tarafından yapılacak. Böylelikle makinaların bakımları için yazışma ve bekleme süresini ortadan kaldıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, personeller tarafından yapılan makinaların bakımları sonrasında hizmeti vatandaşlara daha hızlı ulaştıracak.  
İtfaiyede Makina Bakımları İçin Eğitim Verildi

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, PRS Bilgilendirme Firması ile protokol yaptı. Yapılan protokol kapsamında itfaiyede çalışan personellere standartlara uygun olarak makine bakımcı eğitimi verildi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, bünyesindeki itfaiye personellerine 3. Seviye Makine Bakım eğitimi aldırdı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin, PRS Bilgilendirme Firması ile yaptığı protokol kapsamında İtfaiye Dairesi Başkanlığı bünyesindeki 630 personel standartlara uygun olarak makine bakımcı eğitiminden geçti. Eğitim sonunda, yapılan uygulamalı ve yazılı sınavda başarılı olan personellere bakanlık onaylı 3. Seviye makine bakımcı belgesi verildi. Prosedürleri ortadan kaldırmaya, bakım masraflarını azaltmaya yönelik yapılan eğitim programı sonrasında itfaiye bünyesinde bulunan makinaların kullanımı ve basit bakımları, belgelerini alan personeller tarafından yapılacak. Böylelikle makinaların bakımları için yazışma ve bekleme süresini ortadan kaldıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, personeller tarafından yapılan makinaların bakımları sonrasında hizmeti vatandaşlara daha hızlı ulaştıracak.

 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.