İBT WEB

İzzet Yıldızhan dan Kurusa Fidanın türküsü

Sanat (MBH) - Mersin Blok Haber | 05.06.2021 - 17:06, Güncelleme: 05.06.2021 - 17:06 2198+ kez okundu.
 

İzzet Yıldızhan dan Kurusa Fidanın türküsü

İzzet Yıldızhan dan Kurusa Fidanın türküsü

Piyano çalarak söylediği türküye hep aynı ritimde eşlik eden İzzet Yıldızhan, sosyal medyada eleştirildi. Türkücü İzzet Yıldızhan, Instagram hesabından 'Kurusa Fidanın' türküsünü seslendirdiği anları paylaştı. Piyano çalıp, türkü söyleyen İzzet Yıldızhan'a oğlu da dinleyerek eşlik etti. Yıldızhan'ın piyano çaldığı anlar ise sosyal medyada dikkat çekti. "PİYANOYU ÇALSAYDIN KEŞKE" Sesi ve piyano çalmasıyla konuşulan türkücüye, "Keşke piyanoyu başka biri çalsaydı", "Piyanoyu çalsaydın keşke" , "Artık yaşlandın, o pırıl pırıl ses gitti, yaşlılığı kabul etmek gerek", "Dayı fazla kasmadan söylesen kulağa daha hoş geliyor, saygılar" yorumları geldi.
İzzet Yıldızhan dan Kurusa Fidanın türküsü

Piyano çalarak söylediği türküye hep aynı ritimde eşlik eden İzzet Yıldızhan, sosyal medyada eleştirildi.

Türkücü İzzet Yıldızhan, Instagram hesabından 'Kurusa Fidanın' türküsünü seslendirdiği anları paylaştı.

Piyano çalıp, türkü söyleyen İzzet Yıldızhan'a oğlu da dinleyerek eşlik etti.

Yıldızhan'ın piyano çaldığı anlar ise sosyal medyada dikkat çekti.

"PİYANOYU ÇALSAYDIN KEŞKE"

Sesi ve piyano çalmasıyla konuşulan türkücüye, "Keşke piyanoyu başka biri çalsaydı""Piyanoyu çalsaydın keşke" , "Artık yaşlandın, o pırıl pırıl ses gitti, yaşlılığı kabul etmek gerek""Dayı fazla kasmadan söylesen kulağa daha hoş geliyor, saygılar" yorumları geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.