İBT WEB

Kadir Gecesi camilerde dualarla karşılandı

Genel (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2022 - 12:12, Güncelleme: 28.04.2022 - 11:39 1251+ kez okundu.
 

Kadir Gecesi camilerde dualarla karşılandı

Kadir Gecesi camilerde dualarla karşılandı

Bozüyük’te Kadir Gecesi’nde camiler dua eden ve namaz kılan vatandaşlar ile dolup taşarken Bozüyük Belediyesi tarafından da cemaate şeker ikram edildi.Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve ’bin aydan daha hayırlı’ olarak kabul edilen Kadir Gecesi’nde, vatandaşlar camilere akın etti. Kılınan teravih namazının ardından tarihi Kasımpaşa Camii’nde Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Kadir gecesi nedeniyle camilere giderek ibadetlerini yapan cemaate Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri tarafından mevlid şekeri dağıtıldı. Dağıtım esnasında vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayan görevliler vatandaşlara Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun Kadir Gecesi kutlamasını ve selamlarını iletti. İlçe genelindeki tüm camilerde teravih namazı sonrası dağıtılan ikramlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Kadir Gecesi camilerde dualarla karşılandı
Bozüyük’te Kadir Gecesi’nde camiler dua eden ve namaz kılan vatandaşlar ile dolup taşarken Bozüyük Belediyesi tarafından da cemaate şeker ikram edildi.
Kur’an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı ve ’bin aydan daha hayırlı’ olarak kabul edilen Kadir Gecesi’nde, vatandaşlar camilere akın etti. Kılınan teravih namazının ardından tarihi Kasımpaşa Camii’nde Sakal-ı Şerif ziyarete açıldı. Kadir gecesi nedeniyle camilere giderek ibadetlerini yapan cemaate Bozüyük Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü personelleri tarafından mevlid şekeri dağıtıldı. Dağıtım esnasında vatandaşların Kadir Gecesi’ni kutlayan görevliler vatandaşlara Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun Kadir Gecesi kutlamasını ve selamlarını iletti. İlçe genelindeki tüm camilerde teravih namazı sonrası dağıtılan ikramlar vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.