İBT WEB

Kapalı olan Mut Sertavul Geçidi ulaşıma açıldı

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.03.2022 - 10:01, Güncelleme: 12.03.2022 - 04:31 1854+ kez okundu.
 

Kapalı olan Mut Sertavul Geçidi ulaşıma açıldı

Kapalı olan Mut Sertavul Geçidi ulaşıma açıldı

İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan önemli geçitlerinden olan Mersin’in Mut ilçesindeki Sertavul Geçidi’ndeki kar, sis ve tipi nedeniyle 1 gün kapalı kalan yol ulaşıma açıldı. Tır ve çekicilere izin verilmezken zincirli ve kar lastiği olan araçların geçişlerine izin veriliyor.Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi bulduğu Sertavul’da, tır ve ağır tonajlı kamyonların Mut’tan Sertavul yönüne geçişlerine izin verilmiyor. Kar lastiği ve zincir takılı diğer araçlara ise kontrollü olarak izin verildiği bildirildi.Tır ve ağır tonajlı kamyonlar, Mut Yapıntı Mahallesi zeytin alanı mevkiinde ve Sertavul geçidinde bekletiliyor.
Kapalı olan Mut Sertavul Geçidi ulaşıma açıldı
İç Anadolu’yu Akdeniz’e bağlayan önemli geçitlerinden olan Mersin’in Mut ilçesindeki Sertavul Geçidi’ndeki kar, sis ve tipi nedeniyle 1 gün kapalı kalan yol ulaşıma açıldı. Tır ve çekicilere izin verilmezken zincirli ve kar lastiği olan araçların geçişlerine izin veriliyor.
Kar kalınlığının yer yer 1 metreyi bulduğu Sertavul’da, tır ve ağır tonajlı kamyonların Mut’tan Sertavul yönüne geçişlerine izin verilmiyor. Kar lastiği ve zincir takılı diğer araçlara ise kontrollü olarak izin verildiği bildirildi.
Tır ve ağır tonajlı kamyonlar, Mut Yapıntı Mahallesi zeytin alanı mevkiinde ve Sertavul geçidinde bekletiliyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.