İBT WEB

Karantina süresi sona eren 182 kişi alkışlarla memleketlerine uğurlandı

Genel 07.05.2020 - 10:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2795+ kez okundu.
 

Karantina süresi sona eren 182 kişi alkışlarla memleketlerine uğurlandı

Sudan’dan getirilerek korona virüs tedbirleri kapsamında Siirt’te yurda yerleştirilen 182 kişi, 14 günlük karantina süreçlerinin sona ermesinin ardından alkışlarla memleketlerine uğurlandı. Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Siirt Hassa Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan vatandaşların sağlık kontrolleri yapılarak, çıkış işlemleri tamamlandı. Karantina süresi sona eren 182 kişiyi yurt çalışanları alkışlarla uğurladı. Vatandaşların karantina sürecinde her talebinin karşılandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, bugün alkışlar eşliğinde uğurladıklarını söyledi. Olgaç, “Sudan’dan 182 vatandaşımız gelmişti. 14 gündür gözetim altındaydılar. Bugüne kadar pozitif çıkan olmadı. Sağlıklı bir şekilde bugün herkesi otobüslerle gönderiyoruz. Önemli olan da herkesin sağlıklı bir şekilde memleketlerine çoluk çocuk, anne ve babalarına kavuşmalarıdır" dedi. 14 günlük karantina süreci biten vatandaşlar, otobüslerle sosyal mesafe kuralı korunarak yola çıktı.
Sudan’dan getirilerek korona virüs tedbirleri kapsamında Siirt’te yurda yerleştirilen 182 kişi, 14 günlük karantina süreçlerinin sona ermesinin ardından alkışlarla memleketlerine uğurlandı.
Gençlik ve Spor Bakanlığı bünyesindeki Siirt Hassa Hatun Kız Öğrenci Yurdu’nda kalan vatandaşların sağlık kontrolleri yapılarak, çıkış işlemleri tamamlandı. Karantina süresi sona eren 182 kişiyi yurt çalışanları alkışlarla uğurladı. Vatandaşların karantina sürecinde her talebinin karşılandığını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Hüsam Olgaç, bugün alkışlar eşliğinde uğurladıklarını söyledi. Olgaç, “Sudan’dan 182 vatandaşımız gelmişti. 14 gündür gözetim altındaydılar. Bugüne kadar pozitif çıkan olmadı. Sağlıklı bir şekilde bugün herkesi otobüslerle gönderiyoruz. Önemli olan da herkesin sağlıklı bir şekilde memleketlerine çoluk çocuk, anne ve babalarına kavuşmalarıdır" dedi.
14 günlük karantina süreci biten vatandaşlar, otobüslerle sosyal mesafe kuralı korunarak yola çıktı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.