İBT WEB

Karesi’nin temizlik ordusu her yerde

Genel 01.10.2020 - 13:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:30 1793+ kez okundu.
 

Karesi’nin temizlik ordusu her yerde

Temiz çevre, sağlıklı toplum anlayışıyla hareket eden Karesi Belediyesi, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan cadde, sokak ve meydanları belli aralıklarla tazyikli ve ilaçlı su ile yıkıyor. Ekipler 7/24 rutin temizlik çalışmalarını da sürdürüyor. Karesi Belediyesi, ilçedeki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Tüm birimleriyle ilçenin ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini gidermeye yönelik hummalı bir çalışma yürüten belediye ekipleri, ilçenin temizliği için gece gündüz görev başında. Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana caddelerde ile bazı ara sokaklarda genel temizlik çalışmalarına hız verdi. Pandemi sebebiyle ilaçlı ve tazyikli su ile caddeleri yıkayan ekipler, yerkon, çöp konteyneri ve cadde üzerinde oluşan yağ gibi lekeleri de temizliyor. Covid 19 pandemisi sebebiyle halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe özen gösterdiklerini ifade eden yetkililer, temizlik çalışmalarının oluşturulan program dahilinde aralıksız devam edeceğini dile getirdi. Karesi Belediyesi ekiplerince cadde, sokak ve meydanlarda yapılan yıkama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyet ile karşılandı.
Temiz çevre, sağlıklı toplum anlayışıyla hareket eden Karesi Belediyesi, vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan cadde, sokak ve meydanları belli aralıklarla tazyikli ve ilaçlı su ile yıkıyor. Ekipler 7/24 rutin temizlik çalışmalarını da sürdürüyor.
Karesi Belediyesi, ilçedeki çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Tüm birimleriyle ilçenin ihtiyaçlarını ve vatandaşların taleplerini gidermeye yönelik hummalı bir çalışma yürüten belediye ekipleri, ilçenin temizliği için gece gündüz görev başında. Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler vatandaşların yoğun olarak kullandığı ana caddelerde ile bazı ara sokaklarda genel temizlik çalışmalarına hız verdi. Pandemi sebebiyle ilaçlı ve tazyikli su ile caddeleri yıkayan ekipler, yerkon, çöp konteyneri ve cadde üzerinde oluşan yağ gibi lekeleri de temizliyor.
Covid 19 pandemisi sebebiyle halkın genel sağlığını ilgilendiren konularda hassas davranarak temizliğe özen gösterdiklerini ifade eden yetkililer, temizlik çalışmalarının oluşturulan program dahilinde aralıksız devam edeceğini dile getirdi. Karesi Belediyesi ekiplerince cadde, sokak ve meydanlarda yapılan yıkama çalışmaları vatandaşlar tarafından da memnuniyet ile karşılandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.