İBT WEB

Kargo ile uyuşturucu kaçırmak istediler

07.05.2020 - 09:30, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2249+ kez okundu.
 

Kargo ile uyuşturucu kaçırmak istediler

Sivas’ın Şarkışla kargo ile uyuşturucu kaçırmak isteyen iki kişi yakalandı. Sivas’ta Şarkışla ilçesi Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdikleri operasyonda uyuşturucu temini yaptıkları tespit edilen 2 şahısı yakaladı. Kargo aracılığı ile uyuşturucu madde temin edildiği ihbarını alan ekipler yaptıkları operasyon ile bir şüpheli şahısı ve adına gelen kargo paketini ele geçirdi. Pakete yönelik yapılan incelemede ise papyon fiyongu içerisine gizlenmiş vaziyette 2,70 gram olan metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şahıs hakkında ‘‘Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek veya Bulundurmak’’ suçlaması ile işlem başlatıldı.
Sivas’ın Şarkışla kargo ile uyuşturucu kaçırmak isteyen iki kişi yakalandı.
Sivas’ta Şarkışla ilçesi Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler gerçekleştirdikleri operasyonda uyuşturucu temini yaptıkları tespit edilen 2 şahısı yakaladı. Kargo aracılığı ile uyuşturucu madde temin edildiği ihbarını alan ekipler yaptıkları operasyon ile bir şüpheli şahısı ve adına gelen kargo paketini ele geçirdi. Pakete yönelik yapılan incelemede ise papyon fiyongu içerisine gizlenmiş vaziyette 2,70 gram olan metamfetamin maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 2 şahıs hakkında ‘‘Kullanmak için Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Satın Almak Kabul Etmek veya Bulundurmak’’ suçlaması ile işlem başlatıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.