İBT WEB

Karslı iş adamından çiftçilere 24 ton gübre desteği

Genel 07.05.2020 - 05:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1867+ kez okundu.
 

Karslı iş adamından çiftçilere 24 ton gübre desteği

Karslı iş adamı çiftçilere 24 ton ücretsiz gübre dağıttı. İş adamı Sezgin Baran Korkmaz, "Anadolu’nun Bereketli Toprakları Yeniden Filizlensin" sloganıyla Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığına ihtiyaç sahibi çiftçiler için ücretsiz 24 ton gübre gönderdi. Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök, yaptığı açıklamada bu zor günlerde çiftçilere yapılan destek için teşekkür etti. Gök, "Karslı iş adamımız Sezgin Baran Korkmaz, Sarıkamış’a 24 ton gübre gönderdi. Bizler de organik 24 ton gübreyi çiftçi kayıt sistemi üzerinden çiftçilerimizle paylaştık. Paylaşım yaparken Sarıkamış Kaymakamlığı Vefa Sosyal Grubu bilgileri dahilin de beraber çalışarak listeleri belirledik. Şuanda çiftçilerimize ücretsiz gübreleri dağıtıyoruz. İşadamı Sezgin Baran Korkmaz beye 4 bin çifti adına teşekkür ederim” dedi. Gönderilen gübreler Sarıkamış Kaymakamlığı’na bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ve Sarıkamış Ziraat Odası çalışanları tarafından Çiftçi Kayıt Sistemine göre Sarıkamış’a bağlı 55 köyde ve 7 Mahalle de çiftçilere dağıtıldı.
Karslı iş adamı çiftçilere 24 ton ücretsiz gübre dağıttı.
İş adamı Sezgin Baran Korkmaz, "Anadolu’nun Bereketli Toprakları Yeniden Filizlensin" sloganıyla Sarıkamış Ziraat Odası Başkanlığına ihtiyaç sahibi çiftçiler için ücretsiz 24 ton gübre gönderdi.
Sarıkamış Ziraat Odası Başkanı Nesim Gök, yaptığı açıklamada bu zor günlerde çiftçilere yapılan destek için teşekkür etti.
Gök, "Karslı iş adamımız Sezgin Baran Korkmaz, Sarıkamış’a 24 ton gübre gönderdi. Bizler de organik 24 ton gübreyi çiftçi kayıt sistemi üzerinden çiftçilerimizle paylaştık. Paylaşım yaparken Sarıkamış Kaymakamlığı Vefa Sosyal Grubu bilgileri dahilin de beraber çalışarak listeleri belirledik. Şuanda çiftçilerimize ücretsiz gübreleri dağıtıyoruz. İşadamı Sezgin Baran Korkmaz beye 4 bin çifti adına teşekkür ederim” dedi.
Gönderilen gübreler Sarıkamış Kaymakamlığı’na bağlı Vefa Sosyal Destek Grubu ve Sarıkamış Ziraat Odası çalışanları tarafından Çiftçi Kayıt Sistemine göre Sarıkamış’a bağlı 55 köyde ve 7 Mahalle de çiftçilere dağıtıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.