İBT WEB

KAŞLI GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ SALI GÜNLERİ ZİYARETE KAPANACAK

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2021 - 09:04, Güncelleme: 14.01.2021 - 09:04 1893+ kez okundu.
 

KAŞLI GEÇİCİ HAYVAN BAKIMEVİ SALI GÜNLERİ ZİYARETE KAPANACAK

BÜYÜKŞEHİR, CAN DOSTLARIN BAKIMINI İHMAL ETMİYOR

Yabani hayvanlardan sokakta yaşayan canlara kadar tüm hayvan dostlarımıza sahip çıkan Büyükşehir Belediyesi, Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan can dostların bakımı için her hafta Salı günü ziyarete kapalı olacak. Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, her hafta salı günleri ziyarete kapalı olacak. Merkezde bulunan can dostlara daha hijyenik koşullarda beslenebilmeleri için dezenfeksiyon ve ekdoparazit uygulaması yapılacak.Bakımevi, can dostları görmek isteyen ziyaretçiler için salı günleri hariç haftanın diğer günleri açık olacak. Sağlık tedbirlerine dikkat ediliyor Ziyaretçilerin keyifli anlar yaşadığı Rehabilitasyon Merkezi’ne gidenvatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına uymak ve maske takmak şartı ile kabul ediliyor. Ziyaretçilere yardımcı olmak ve sosyal mesafe kurallarına uymayı sağlamak adına yönlendirici işaretler bulunuyor.
BÜYÜKŞEHİR, CAN DOSTLARIN BAKIMINI İHMAL ETMİYOR

Yabani hayvanlardan sokakta yaşayan canlara kadar tüm hayvan dostlarımıza sahip çıkan Büyükşehir Belediyesi, Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaşayan can dostların bakımı için her hafta Salı günü ziyarete kapalı olacak.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarımsal ve Veteriner Hizmetleri Daire Başkanlığı’na bağlı Kaşlı Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, her hafta salı günleri ziyarete kapalı olacak.

Merkezde bulunan can dostlara daha hijyenik koşullarda beslenebilmeleri için dezenfeksiyon ve ekdoparazit uygulaması yapılacak.Bakımevi, can dostları görmek isteyen ziyaretçiler için salı günleri hariç haftanın diğer günleri açık olacak.

Sağlık tedbirlerine dikkat ediliyor

Ziyaretçilerin keyifli anlar yaşadığı Rehabilitasyon Merkezi’ne gidenvatandaşlar, sosyal mesafe kurallarına uymak ve maske takmak şartı ile kabul ediliyor. Ziyaretçilere yardımcı olmak ve sosyal mesafe kurallarına uymayı sağlamak adına yönlendirici işaretler bulunuyor.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.