İBT WEB

Kayadibi Mahalle Mezarlığında Hummalı Çalışma

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 30.05.2021 - 16:36, Güncelleme: 31.05.2021 - 16:36 1327+ kez okundu.
 

Kayadibi Mahalle Mezarlığında Hummalı Çalışma

Kayadibi Mahalle Mezarlığında Hummalı Çalışma

  İl genelinde Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizlik çalışmalarına hızla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesine bağlı Kayadibi Mahallesi mezarlığında da çalışmalara başladı. Çalışmaları yerinde takip eden Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Kurban Bayramı’na kadar vatandaşlarımızın mezar ziyareti öncesi bütün hazırlıklarımızı tamamlamayı planlıyoruz” dedi.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde mezarlık temizliği, bakım ve onarım çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Ramazan Bayramı’nı da içine alan 17 günlük tam kapanma sürecinde vatandaşların kabir ziyareti yapamadığını göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı çalışmalarına erken başladı. Bu kapsamda Kırkağaç ilçesine bağlı Kayadibi Mahallesi mezarlığında da temizlik ve ot biçme çalışmalarına start verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, çalışmaları yerinde inceledi. Hedef, Çalışmaları Bayrama Kadar Tamamlamak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına erkenden başladıklarını belirten Daire Başkanı Hakan Göktaş, “Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizliği çalışmalarımızı ilimiz genelinde sürdürüyoruz. Kurban Bayramı’na kadar vatandaşlarımızın mezar ziyareti öncesi bütün hazırlıklarımızı tamamlamayı planlıyoruz” dedi.
Kayadibi Mahalle Mezarlığında Hummalı Çalışma

 

İl genelinde Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizlik çalışmalarına hızla başlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kırkağaç ilçesine bağlı Kayadibi Mahallesi mezarlığında da çalışmalara başladı. Çalışmaları yerinde takip eden Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, “Kurban Bayramı’na kadar vatandaşlarımızın mezar ziyareti öncesi bütün hazırlıklarımızı tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri, il genelinde mezarlık temizliği, bakım ve onarım çalışmalarını hassasiyetle sürdürüyor. Ramazan Bayramı’nı da içine alan 17 günlük tam kapanma sürecinde vatandaşların kabir ziyareti yapamadığını göz önünde bulunduran Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı çalışmalarına erken başladı. Bu kapsamda Kırkağaç ilçesine bağlı Kayadibi Mahallesi mezarlığında da temizlik ve ot biçme çalışmalarına start verildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, çalışmaları yerinde inceledi.

Hedef, Çalışmaları Bayrama Kadar Tamamlamak

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatları doğrultusunda Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizlik, bakım ve onarım çalışmalarına erkenden başladıklarını belirten Daire Başkanı Hakan Göktaş, “Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizliği çalışmalarımızı ilimiz genelinde sürdürüyoruz. Kurban Bayramı’na kadar vatandaşlarımızın mezar ziyareti öncesi bütün hazırlıklarımızı tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.