İBT WEB

Kaymakam Murat Mete yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Genel 17.05.2020 - 07:00, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2500+ kez okundu.
 

Kaymakam Murat Mete yapılan çalışmaları yerinde inceledi

Ardahan Posof Kaymakamı Murat Mete, Aşıkzülali ve Kaleönü köylerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Posof Kaymakamı Murat Mete yaptığı açıklamada, "Köyleri Destekleme Projesi (KÖY-DES) ile 24 köyümüzün acil parke, asfalt, içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacını gidermek üzere programımızı yaptık. İlçemize hayırlı olsun. Bu arada köylerimizin acil işlerini de gidermek için kolları sıvadık. Ardahan Valiliği İl Özel İdaresi tarafından gönderilen iş makineleri ile İlçe Özel İdare Köylere Yönelik Şantiye Şefliği personelimiz Aşıkzülali köyümüzde İçme Suyu Kaynak Düzenleme Çalışması ve Kaleönü köyümüzde Köprü Onarımı Çalışmasına devam etmektedir" diye konuştu. Kaymakam Mete, Aşıkzülali ve Kaleönü köylerindeki çalışmalarda incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı.
Ardahan Posof Kaymakamı Murat Mete, Aşıkzülali ve Kaleönü köylerindeki çalışmaları yerinde inceledi.
Posof Kaymakamı Murat Mete yaptığı açıklamada, "Köyleri Destekleme Projesi (KÖY-DES) ile 24 köyümüzün acil parke, asfalt, içme suyu ve kanalizasyon ihtiyacını gidermek üzere programımızı yaptık. İlçemize hayırlı olsun. Bu arada köylerimizin acil işlerini de gidermek için kolları sıvadık. Ardahan Valiliği İl Özel İdaresi tarafından gönderilen iş makineleri ile İlçe Özel İdare Köylere Yönelik Şantiye Şefliği personelimiz Aşıkzülali köyümüzde İçme Suyu Kaynak Düzenleme Çalışması ve Kaleönü köyümüzde Köprü Onarımı Çalışmasına devam etmektedir" diye konuştu.
Kaymakam Mete, Aşıkzülali ve Kaleönü köylerindeki çalışmalarda incelemelerde bulunarak görevlilerden bilgi aldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.