İBT WEB

Kaymakam Soylu ve Başkan Demirci incelemelerde bulundu

Genel 18.09.2020 - 08:24, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 3665+ kez okundu.
 

Kaymakam Soylu ve Başkan Demirci incelemelerde bulundu

Kütahya’nın Pazarlar Kaymakam Mehmet Soylu ve Belediye Başkanı Bilal Demirci inşaatı devam eden Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulundular. Kaymakam Soylu ve Belediye Başkanı Demirci Hükümet Konağı inşaatına giderek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gelinen nokta ile ilgili yüklenici firma yetkilisinden bilgiler aldılar. Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, "Yeni hükumet konağımız 2800 metrekare kullanım alanına sahip olacak. İlçemizdeki tüm kurumların kullanacağı Hükümet Konağı belirlenen tarihten yaklaşık 3 ay önce tamamlanacaktır. İlçemizi kamu binalarından başlayarak yeniliyoruz. İlçemize Hayırlı olsun” dedi. İncelemelerin ardından bir değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Soylu, “İlçemiz deprem kuşağı üzerinde yer alıyor. Hem kamu hizmet binalarının hem de ilçemiz genelindeki depreme dayanıksız binaların dönüşüme tabi tutularak sağlıklı hale getirilmesi gerekmektedir. Hükümet konağı inşaatımız belirlenen tarihten önce tamamlanacağı kanaatindeyim. İnşaatın her kesimini takip ediyoruz. Pazarlar’a hayırlı olsun” diye konuştu.
Kütahya’nın Pazarlar Kaymakam Mehmet Soylu ve Belediye Başkanı Bilal Demirci inşaatı devam eden Hükümet Konağı’nda incelemelerde bulundular.
Kaymakam Soylu ve Belediye Başkanı Demirci Hükümet Konağı inşaatına giderek, yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gelinen nokta ile ilgili yüklenici firma yetkilisinden bilgiler aldılar.
Pazarlar Belediye Başkanı Bilal Demirci, "Yeni hükumet konağımız 2800 metrekare kullanım alanına sahip olacak. İlçemizdeki tüm kurumların kullanacağı Hükümet Konağı belirlenen tarihten yaklaşık 3 ay önce tamamlanacaktır. İlçemizi kamu binalarından başlayarak yeniliyoruz. İlçemize Hayırlı olsun” dedi.
İncelemelerin ardından bir değerlendirmelerde bulunan Kaymakam Soylu, “İlçemiz deprem kuşağı üzerinde yer alıyor. Hem kamu hizmet binalarının hem de ilçemiz genelindeki depreme dayanıksız binaların dönüşüme tabi tutularak sağlıklı hale getirilmesi gerekmektedir. Hükümet konağı inşaatımız belirlenen tarihten önce tamamlanacağı kanaatindeyim. İnşaatın her kesimini takip ediyoruz. Pazarlar’a hayırlı olsun” diye konuştu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.