İBT WEB

Kayserispor’da antrenmana korona virüs engeli

Siyaset 09.09.2020 - 14:54, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 4434+ kez okundu.
 

Kayserispor’da antrenmana korona virüs engeli

Hes Kablo Kayserispor’un sosyal medya hesabından yapılan bir açıklamayla, kulüp personellerinden birinin korona virüs testinin pozitif çıktığı ve bugün yapılması gereken antrenmanın iptal edildiği belirtildi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kulübümüzde bir personelde covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Bugünkü antrenmanımız iptal edilmiş olup, takımımıza, teknik heyetimize ve kulüp personelimize bugün yeni bir covid-19 testi yapılmıştır. Sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır.”
Hes Kablo Kayserispor’un sosyal medya hesabından yapılan bir açıklamayla, kulüp personellerinden birinin korona virüs testinin pozitif çıktığı ve bugün yapılması gereken antrenmanın iptal edildiği belirtildi.
Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kulübümüzde bir personelde covid-19 testi pozitif çıkmıştır. Bugünkü antrenmanımız iptal edilmiş olup, takımımıza, teknik heyetimize ve kulüp personelimize bugün yeni bir covid-19 testi yapılmıştır. Sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.