İBT WEB

Kedi ve köpekler kimliklendirilecek

Teknoloji (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.05.2021 - 16:03, Güncelleme: 21.05.2021 - 16:14 4914+ kez okundu.
 

Kedi ve köpekler kimliklendirilecek

Kedi ve köpekler kimliklendirilecek

Adıyaman’da kedi, köpek ve gelinciklerin kimliklendirilmesi için protokol imzalandı. Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas ile Adıyaman Veteriner Hekimler Odası Başkanı Orhan Öztürk arasında protokol imzalandı. Adıyaman’da ki kedi, köpek ve gelincikler veteriner hekimler tarafından kimliklendirilecek. Veteriner Hekimler Odası Başkanı Orhan Öztürk, protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak, sürecin önümüzdeki günlerde başlayacağını kaydetti. Öztürk, “Cipleri talep edip süreci başlatacağız. Bundan sonra sahipli veya sahipsiz kedi, köpek ve gelinciklerin kimliği olacak, kayıt altına alınacak” dedi.
Kedi ve köpekler kimliklendirilecek

Adıyaman’da kedi, köpek ve gelinciklerin kimliklendirilmesi için protokol imzalandı.
Adıyaman Tarım ve Orman İl Müdürü Nurettin Kıyas ile Adıyaman Veteriner Hekimler Odası Başkanı Orhan Öztürk arasında protokol imzalandı. Adıyaman’da ki kedi, köpek ve gelincikler veteriner hekimler tarafından kimliklendirilecek.
Veteriner Hekimler Odası Başkanı Orhan Öztürk, protokolün hayırlı olması temennisinde bulunarak, sürecin önümüzdeki günlerde başlayacağını kaydetti.
Öztürk, “Cipleri talep edip süreci başlatacağız. Bundan sonra sahipli veya sahipsiz kedi, köpek ve gelinciklerin kimliği olacak, kayıt altına alınacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.