İBT WEB

Kiliste sürücülere aşure ikramı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.08.2021 - 09:00, Güncelleme: 19.08.2021 - 09:00 1601+ kez okundu.
 

Kiliste sürücülere aşure ikramı

Kilis’te, sürücülere aşure ikramı

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA) - KİLİS'in Polateli İlçesinde, protokol üyeleri, yol kontrol noktasında sürücülere aşure ikram etti. Polateli kaymakamı Semih Doğanoğlu,  Belediye Başkanı Hakkı Çelik, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanının katılımı ile kontrol noktasında durdurulan araç sürücü ve yolculara aşure ikram etti. Kaymakam Doğanoğlu, Muharrem ayında yol kontrol noktasında birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşmanın simgesi olan aşure ikramı yaptıklarını belirterek, "Muharrem ayı nedeniyle trafikde seyreden araç sürücü ve yolcularımıza aşure ikram ettik. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin ve yolculuk sırasında lütfen emniyet kemeri takıp, hız sınırını aşmayalım" dedi. FOTOĞRAFLI
Kilis’te, sürücülere aşure ikramı

Reşit ÇELEBİOĞLU/KİLİS, (DHA) - KİLİS'in Polateli İlçesinde, protokol üyeleri, yol kontrol noktasında sürücülere aşure ikram etti.

Polateli kaymakamı Semih Doğanoğlu,  Belediye Başkanı Hakkı Çelik, İlçe Emniyet Amiri ve İlçe Jandarma Komutanının katılımı ile kontrol noktasında durdurulan araç sürücü ve yolculara aşure ikram etti.

Kaymakam Doğanoğlu, Muharrem ayında yol kontrol noktasında birlik, beraberlik, dayanışma ve paylaşmanın simgesi olan aşure ikramı yaptıklarını belirterek, "Muharrem ayı nedeniyle trafikde seyreden araç sürücü ve yolcularımıza aşure ikram ettik. Allah birliğimizi dirliğimizi daim eylesin ve yolculuk sırasında lütfen emniyet kemeri takıp, hız sınırını aşmayalım" dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.