İBT WEB

Kocaiskan ın Beklediği Salonda Sona Doğru

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 03.12.2021 - 15:25, Güncelleme: 03.12.2021 - 15:25 1893+ kez okundu.
 

Kocaiskan ın Beklediği Salonda Sona Doğru

Kocaiskan ın Beklediği Salonda Sona Doğru

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırkağaç ilçesine bağlı Kocaiskan Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Etkinlik Salonunda sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, iç mekân düzenlemelerinin yapılmasının ardından çok amaçlı etkinlik salonunun hizmete açılacağını müjdeledi.   Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, Mahalle Muhtarı Celal Yıldız ile birlikte Kocaiskan Mahallesi Çok Amaçlı Etkinlik Salonunda gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.     Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “Kocaiskan ve civar mahallelerin kullanabileceği çok amaçlı etkinlik salonunun yapımında sona geldik diyebiliriz. Modern ve kullanışlı bir salon inşa ettik. İç mekân düzenlemelerinin ardından halkımızın kullanımına sunacağız. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.   Hizmetler İçin Teşekkür Ettiler   Kocaiskan Muhtarı Celal Yıldız, “Vatandaşımız şu anda bu salonun yapılmasından oldukça memnun. Köyümüz büyük. Şehir dışında yaşayan vatandaşlarımız da akrabaları burada olduğu için düğünlerini derneklerini burada yapıyorlar. Taziye ve hayır yemeği gibi etkinlikleri burada yapacağız. Sağ olsun Cengiz Başkanımız, çok amaçlı etkinlik salonunun yanı sıra mahallemizde altyapı çalışmalarını yaptırdı. Burada su yoktu. Şimdi suyumuz var, mahallemizin kilit parke taşı döşendi. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.   Mahalle sakini Mehmet Çay, “Kocaiskan Mahallemizin bu düğün salonuna ihtiyacı vardı. Köyümüz kalabalık, daha önceleri sokak aralarında düğünler yapılıyordu. Büyükşehir’den talep ettik, sağ olsun Cengiz Başkanımız bizleri kırmadı. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.   Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, “Cengiz Ergün’e Kocaiskan Mahallesinin teşekkürlerini iletiyorum. Çok kısa bir zamanda Büyükşehirlerdeki düğün salonlarını aratmayan güzellikte bir düğün salonu yapıldı. Kocaiskan Mahallesi, çok güzel bir salona kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımların mahalle halkında oluşturduğu memnuniyetleri biz biliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, tüm kademelerdeki yöneticilere ve ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.  
Kocaiskan ın Beklediği Salonda Sona Doğru


Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Kırkağaç ilçesine bağlı Kocaiskan Mahallesi’ne kazandırılacak olan Çok Amaçlı Etkinlik Salonunda sona gelindi. Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, iç mekân düzenlemelerinin yapılmasının ardından çok amaçlı etkinlik salonunun hizmete açılacağını müjdeledi.
 
Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Yapım Kontrol ve Uygulama Şube Müdürü Egemen Eceoğlu, Kırkağaç Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Tahsin Arslan, Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, Mahalle Muhtarı Celal Yıldız ile birlikte Kocaiskan Mahallesi Çok Amaçlı Etkinlik Salonunda gerçekleştirilen çalışmaları inceledi.  
 
Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Uğur Topkaya, “ Kocaiskan ve civar mahallelerin kullanabileceği çok amaçlı etkinlik salonunun yapımında sona geldik diyebiliriz. Modern ve kullanışlı bir salon inşa ettik. İç mekân düzenlemelerinin ardından halkımızın kullanımına sunacağız. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.
 
Hizmetler İçin Teşekkür Ettiler
 
Kocaiskan Muhtarı Celal Yıldız, “Vatandaşımız şu anda bu salonun yapılmasından oldukça memnun. Köyümüz büyük. Şehir dışında yaşayan vatandaşlarımız da akrabaları burada olduğu için düğünlerini derneklerini burada yapıyorlar. Taziye ve hayır yemeği gibi etkinlikleri burada yapacağız. Sağ olsun Cengiz Başkanımız, çok amaçlı etkinlik salonunun yanı sıra mahallemizde altyapı çalışmalarını yaptırdı. Burada su yoktu. Şimdi suyumuz var, mahallemizin kilit parke taşı döşendi. Başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçenlerden Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.
 
Mahalle sakini Mehmet Çay, “ Kocaiskan Mahallemizin bu düğün salonuna ihtiyacı vardı. Köyümüz kalabalık, daha önceleri sokak aralarında düğünler yapılıyordu. Büyükşehir’den talep ettik, sağ olsun Cengiz Başkanımız bizleri kırmadı. Çok teşekkür ederiz” diye konuştu.
 
Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ünal Kıykaç, “Cengiz Ergün’e Kocaiskan Mahallesinin teşekkürlerini iletiyorum. Çok kısa bir zamanda Büyükşehirlerdeki düğün salonlarını aratmayan güzellikte bir düğün salonu yapıldı. Kocaiskan Mahallesi, çok güzel bir salona kavuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin yapmış olduğu yatırımların mahalle halkında oluşturduğu memnuniyetleri biz biliyoruz. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, tüm kademelerdeki yöneticilere ve ekiplere teşekkür ediyorum” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.