İBT WEB

Kötfez’de fiyat denetimleri sürüyor

07.05.2020 - 09:15, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2335+ kez okundu.
 

Kötfez’de fiyat denetimleri sürüyor

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında ilçedeki işletmelerde fiyat denetimleri yapıyor. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başladığı günden itibaren ilçe genelindeki market ve fırınlarda sıkı denetimlerini sürdürüyor. Hijyen kurallarına uygulanması noktasında denetim yapan ekipler, haksız fiyat artışı konusunda raflardaki ürünlerin satış fiyatları ve faturaları arasında incelemelerde bulunuyor. Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tarım İlçe Müdürlüğü ve emniyet güçlerinin de bulunduğu denetimlerle marketlerde müşterilerin arasına sosyal mesafe koyulması ve market girişlerinde el dezenfektanı bulunması gibi konularda incelemelerde bulunuyor.
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayında ilçedeki işletmelerde fiyat denetimleri yapıyor.
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayının başladığı günden itibaren ilçe genelindeki market ve fırınlarda sıkı denetimlerini sürdürüyor. Hijyen kurallarına uygulanması noktasında denetim yapan ekipler, haksız fiyat artışı konusunda raflardaki ürünlerin satış fiyatları ve faturaları arasında incelemelerde bulunuyor.
Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Tarım İlçe Müdürlüğü ve emniyet güçlerinin de bulunduğu denetimlerle marketlerde müşterilerin arasına sosyal mesafe koyulması ve market girişlerinde el dezenfektanı bulunması gibi konularda incelemelerde bulunuyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.