İBT WEB

Köylerden Gelen Öğrenciler İlk Defa Sinemada Film İzledi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 19.01.2022 - 09:40, Güncelleme: 19.01.2022 - 09:40 1507+ kez okundu.
 

Köylerden Gelen Öğrenciler İlk Defa Sinemada Film İzledi

Köylerden Gelen Öğrenciler İlk Defa Sinemada Film İzledi

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, geçtiğimiz yıl Akdam köyü ilk ve ortaokulu ziyaretinde öğrencilere sinema sözü vermişti. Milli duyguların yoğun şekilde yansıtıldığı “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” filmi izleyip Kozan’ın tarihi ve güzelliklerini ziyaret etti.  Akdam köyü ilkokulu öğrencileri, hem filmi izlemeleri hem de Kozan’ı daha iyi tanımaları Kozan Belediyesi tarafından misafir edildi. 120 kişilik öğrenci gurubu önce Kozan Belediye Sinema salonunda “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” filmini izleyip ardından Kozan’ın tarihi ve güzelliklerini gezme fırsatı bulup Dağılcak Sosyal tesislerde ikramlarda bulunuldu. Kozan Belediye Sinema salonunda Filmin başlaması ile birlikte derin bir sessizliğe bürünen salonda, birçok öğrenci final sahnesinde gözyaşlarına hâkim olamadı. Kozan Belediye Sineması’nın ardından öğrenciler Kozan Belediyesi Dağılcak sosyal tesisleri ilk defa gelen öğrenciler, güzelliğine hayran kaldıklarını belirttiler. Akdam Orta Okulu Yöneticileri ve öğretmelerini de ziyaretten çok memnun kaldıklarını, güzel bir film eşliğinde sinemayla tanışan öğrencilerinin gözlerindeki heyecanı görünce gezinin çok daha anlamlı bir hale geldiğini söylediler. Belediye Başkanı Kazım Özgan’a teşekkürlerini belirten Akdam ilk ve orta okulu öğrencileri bu hizmetlerin sağlanmasında emeği geçen tüm çalışanlara da ayrıca teşekkür ettiler. Belediye Başkanı Kazım Özgan da kırsal kesimde, şehrin avantajlarına uzak kalan öğrenciler için bu tip uygulamaların devam edeceğini belirterek “özellikle çocukların mutlaka sinema ile tanışmasını istiyoruz. Eren gibi, Akif gibi milli değerlerin yüksek olduğu filmleri, tüm Türkiye ile aynı anda sinemamıza göstermek ve öğrencilerimizin de bu eserleri izlemesi için çaba gösteriyoruz.
Köylerden Gelen Öğrenciler İlk Defa Sinemada Film İzledi

Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, geçtiğimiz yıl Akdam köyü ilk ve ortaokulu ziyaretinde öğrencilere sinema sözü vermişti. Milli duyguların yoğun şekilde yansıtıldığı “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” filmi izleyip Kozan’ın tarihi ve güzelliklerini ziyaret etti.

 Akdam köyü ilkokulu öğrencileri, hem filmi izlemeleri hem de Kozan’ı daha iyi tanımaları Kozan Belediyesi tarafından misafir edildi.

120 kişilik öğrenci gurubu önce Kozan Belediye Sinema salonunda “Kesişme, İyi ki Varsın Eren” filmini izleyip ardından Kozan’ın tarihi ve güzelliklerini gezme fırsatı bulup Dağılcak Sosyal tesislerde ikramlarda bulunuldu.

Kozan Belediye Sinema salonunda Filmin başlaması ile birlikte derin bir sessizliğe bürünen salonda, birçok öğrenci final sahnesinde gözyaşlarına hâkim olamadı.

Kozan Belediye Sineması’nın ardından öğrenciler Kozan Belediyesi Dağılcak sosyal tesisleri ilk defa gelen öğrenciler, güzelliğine hayran kaldıklarını belirttiler.

Akdam Orta Okulu Yöneticileri ve öğretmelerini de ziyaretten çok memnun kaldıklarını, güzel bir film eşliğinde sinemayla tanışan öğrencilerinin gözlerindeki heyecanı görünce gezinin çok daha anlamlı bir hale geldiğini söylediler.

Belediye Başkanı Kazım Özgan’a teşekkürlerini belirten Akdam ilk ve orta okulu öğrencileri bu hizmetlerin sağlanmasında emeği geçen tüm çalışanlara da ayrıca teşekkür ettiler.

Belediye Başkanı Kazım Özgan da kırsal kesimde, şehrin avantajlarına uzak kalan öğrenciler için bu tip uygulamaların devam edeceğini belirterek “özellikle çocukların mutlaka sinema ile tanışmasını istiyoruz. Eren gibi, Akif gibi milli değerlerin yüksek olduğu filmleri, tüm Türkiye ile aynı anda sinemamıza göstermek ve öğrencilerimizin de bu eserleri izlemesi için çaba gösteriyoruz.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.