İBT WEB

Kunduracı Doktoruonline sahneledi

Sanat (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 29.03.2021 - 09:38, Güncelleme: 29.03.2021 - 09:38 3032+ kez okundu.
 

Kunduracı Doktoruonline sahneledi

Kunduracı Doktoruonline sahneledi

AŞT, Dünya Tiyatrolar Günü’nde Kunduracı Doktoruonline sahneledi   Alkışlar evlerden yükseldi   Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde online olarak seyircisiyle buluştu. Türkiye prömiyerini yapan AŞT oyuncularına sahneledikleri ’Kunduracı Doktor’ oyunu için alkışlar evlerden yükseldi. AŞT Oyuncusu Aylin Aslan oyun öncesi 27 Mart 2021 Dünya Tiyatrolar Günü Ulusal Bildirisini okudu.   Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro Oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde evlere konuk oldu. AŞT oyuncuları, daha önce Türkiye’de hiç sahnelenmemiş ’Kunduracı Doktor’ isimli oyunun prömiyerini yaptı. Tiyatro oyuncularının canlı sahnelediği oyun, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı ABB TV ile Kanal V’den canlı olarak yayınlandı. Tiyatroseverler bu kez tiyatro salonundan değil evlerinden tiyatro izlemenin keyfini yaşadı. Alkışların evlerden yükseldiği Kunduracı Doktor izleyenlerden tam not aldı. TÜRKİYE PRÖMİYERİ İLE PERDELERİNİ ONLINE AÇTI DuşanKovaçeviç’in kaleme aldığı tek perdelik ‘Kunduracı Doktor’ isimli oyunda geçmişte başarılı bir doktor olan ama hayatı hayal kırıklıklarıyla dolu Nikola Kos ve ailesinin Belgrad’ın yer altı dünyasında yer alan kişilerle hayatlarının kesişmesi sonucu gelişen olaylar anlatılıyor. Türkiye prömiyeri ile perdelerini açan oyunun yönetmenliğini ise AŞT’nin başarılı oyuncusu Baran Şükrü Babacan yapıyor. TİYATRO ULUSAL BİRDİRİSİ OKUNDU Öte yandan oyun öncesi 27 Mart 2021 Dünya Tiyatro Günü Ulusal Bildirisi okundu. AŞT oyuncusu Aylin Aslan, bu yıl Müjdat Gezen ve Metin Akpınar tarafından kaleme alınan bildiriyi okudu.
Kunduracı Doktoruonline sahneledi

AŞT, Dünya Tiyatrolar Günü’nde

Kunduracı Doktoruonline sahneledi

 

Alkışlar evlerden yükseldi

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları (AŞT) 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde online olarak seyircisiyle buluştu. Türkiye prömiyerini yapan AŞT oyuncularına sahneledikleri ’Kunduracı Doktor’ oyunu için alkışlar evlerden yükseldi. AŞT Oyuncusu Aylin Aslan oyun öncesi 27 Mart 2021 Dünya Tiyatrolar Günü Ulusal Bildirisini okudu.

 

Antalya Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatro Oyuncuları, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü'nde evlere konuk oldu. AŞT oyuncuları, daha önce Türkiye’de hiç sahnelenmemiş ’Kunduracı Doktor’ isimli oyunun prömiyerini yaptı. Tiyatro oyuncularının canlı sahnelediği oyun, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesabı ABB TV ile Kanal V’den canlı olarak yayınlandı. Tiyatroseverler bu kez tiyatro salonundan değil evlerinden tiyatro izlemenin keyfini yaşadı. Alkışların evlerden yükseldiği Kunduracı Doktor izleyenlerden tam not aldı.

TÜRKİYE PRÖMİYERİ İLE PERDELERİNİ ONLINE AÇTI

DuşanKovaçeviç’in kaleme aldığı tek perdelik ‘Kunduracı Doktor’ isimli oyunda geçmişte başarılı bir doktor olan ama hayatı hayal kırıklıklarıyla dolu Nikola Kos ve ailesinin Belgrad’ın yer altı dünyasında yer alan kişilerle hayatlarının kesişmesi sonucu gelişen olaylar anlatılıyor. Türkiye prömiyeri ile perdelerini açan oyunun yönetmenliğini ise AŞT’nin başarılı oyuncusu Baran Şükrü Babacan yapıyor.

TİYATRO ULUSAL BİRDİRİSİ OKUNDU

Öte yandan oyun öncesi 27 Mart 2021 Dünya Tiyatro Günü Ulusal Bildirisi okundu. AŞT oyuncusu Aylin Aslan, bu yıl Müjdat Gezen ve Metin Akpınar tarafından kaleme alınan bildiriyi okudu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.