İBT WEB

Kurbağalı Sokak ta parke taşı çalışması

Çevre (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.06.2021 - 11:53, Güncelleme: 08.06.2021 - 11:53 1541+ kez okundu.
 

Kurbağalı Sokak ta parke taşı çalışması

Kurbağalı Sokak ta parke taşı çalışması

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Özerler Mahallesi Kurbağalı Sokak’ta parke taşı çalışması başlattı.  Kent dört bir yanında altyapı, üstyapı ve sosyal donatı alanlarında çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, Özerler Mahallesi Kurbağalı Sokak’ta parke taşı çalışması başlattı. Fiziki ömrünü yitiren sokağı daha kullanışlı hale getiren ekipler bu kapsamda 140 metre uzunluğunda bin 50 metrekarelik alanda parke taşı döşemesi gerçekleştirdi.   
Kurbağalı Sokak ta parke taşı çalışması

Lüleburgaz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Özerler Mahallesi Kurbağalı Sokak’ta parke taşı çalışması başlattı. 

Kent dört bir yanında altyapı, üstyapı ve sosyal donatı alanlarında çalışmalarını sürdüren Lüleburgaz Belediyesi, Özerler Mahallesi Kurbağalı Sokak’ta parke taşı çalışması başlattı. Fiziki ömrünü yitiren sokağı daha kullanışlı hale getiren ekipler bu kapsamda 140 metre uzunluğunda bin 50 metrekarelik alanda parke taşı döşemesi gerçekleştirdi. 

 

Tekirdağ HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.