İBT WEB

Kurum İçi Eğitimler Devam Ediyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 22.10.2021 - 14:30, Güncelleme: 22.10.2021 - 14:30 1975+ kez okundu.
 

Kurum İçi Eğitimler Devam Ediyor

Kurum İçi Eğitimler Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, kurum bünyesindeki taşınırların daha etkili ve ekonomik kullanımını sağlamak amacıyla ilçelerde görev yapan malzeme deposu sorumlularına yönelik bir eğitim semineri düzenledi.Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum içi işleyişin daha etkin ve verimli bir şekilde ilerlemesi için kurum bünyesinde görevli personele yönelik eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Depolar Sevk ve İdare Şube Müdürü Tunca Doğan tarafından verilen eğitime, ilçelerde görev yapan malzeme deposu sorumluları katıldı. Eğitimde MASKİ bünyesindeki taşınır malların kanunda belirtilen esas ve usullere göre edinilip kullanılması, kayıtların saydam ve erişilebilir bir şekilde tutulması gibi konularda bilgiler verildi.  
Kurum İçi Eğitimler Devam Ediyor


MASKİ Genel Müdürlüğü, kurum bünyesindeki taşınırların daha etkili ve ekonomik kullanımını sağlamak amacıyla ilçelerde görev yapan malzeme deposu sorumlularına yönelik bir eğitim semineri düzenledi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, kurum içi işleyişin daha etkin ve verimli bir şekilde ilerlemesi için kurum bünyesinde görevli personele yönelik eğitimlerini sürdürüyor. Bu kapsamda İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Depolar Sevk ve İdare Şube Müdürü Tunca Doğan tarafından verilen eğitime, ilçelerde görev yapan malzeme deposu sorumluları katıldı. Eğitimde MASKİ bünyesindeki taşınır malların kanunda belirtilen esas ve usullere göre edinilip kullanılması, kayıtların saydam ve erişilebilir bir şekilde tutulması gibi konularda bilgiler verildi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.