İBT WEB

Mahalleliyi Rahatlatan Çalışma Tamamlandı

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 19.03.2021 - 12:44, Güncelleme: 19.03.2021 - 12:44 3231+ kez okundu.
 

Mahalleliyi Rahatlatan Çalışma Tamamlandı

Mahalleliyi Rahatlatan Çalışma Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler İlçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesinde su taşkınlarına geçit vermemek adına yürüttüğü menfez inşaatı çalışmalarını tamamlayarak mahalleliye rahat nefes aldırdı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü menfez inşaatı çalışmalarını birer birer tamamlıyor. Yağışlı havalarda su taşkınlarının önüne geçebilmek adına Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesinde titizlikle yürütülen menfez inşaatı çalışmaları tamamlanarak mahalleliye rahat nefes aldırıldı. Muhtardan hizmet teşekkürü Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Yahya Yüksel, mahallerinde yürütülen menfez inşaatı çalışmalarının tamamlanmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Mahallemizdeki çalışmadan çok memnunuz. Menfez imalatından önce mahalleli olarak yoldan geçemiyorduk. MASKİ ekiplerimizin özverili çalışmaları ile menfez inşaatımız tamamlandı. Artık mahalleli rahat bir şekilde geçiş yapabiliyor. Hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum” dedi.
Mahalleliyi Rahatlatan Çalışma Tamamlandı

MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler İlçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesinde su taşkınlarına geçit vermemek adına yürüttüğü menfez inşaatı çalışmalarını tamamlayarak mahalleliye rahat nefes aldırdı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü menfez inşaatı çalışmalarını birer birer tamamlıyor. Yağışlı havalarda su taşkınlarının önüne geçebilmek adına Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince Şehzadeler ilçesine bağlı Aşağıçobanisa Mahallesinde titizlikle yürütülen menfez inşaatı çalışmaları tamamlanarak mahalleliye rahat nefes aldırıldı.

Muhtardan hizmet teşekkürü

Aşağıçobanisa Mahalle Muhtarı Yahya Yüksel, mahallerinde yürütülen menfez inşaatı çalışmalarının tamamlanmasından ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek

“Mahallemizdeki çalışmadan çok memnunuz. Menfez imalatından önce mahalleli olarak yoldan geçemiyorduk. MASKİ ekiplerimizin özverili çalışmaları ile menfez inşaatımız tamamlandı. Artık mahalleli rahat bir şekilde geçiş yapabiliyor. Hizmetlerinden ötürü Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çok teşekkür ediyorum”

dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.