İBT WEB

Manavgat Irmağı’nda balıkçıl ile yılan balığının mücadelesi

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.06.2022 - 15:06, Güncelleme: 15.06.2022 - 14:40 4417+ kez okundu.
 

Manavgat Irmağı’nda balıkçıl ile yılan balığının mücadelesi

Manavgat Irmağı’nda balıkçıl ile yılan balığının mücadelesi

Manavgat Irmağı’nda balıkçıl ile yılan balığının 5 dakikayı geçen mücadelesi kameralara yansırken, mücadelenin galibi, rakibini midesine indiren balıkçıl oldu.Yukarı Hisar Mahallesi yaya köprüsü yakınlarında Manavgat Irmağı’nda yaşanan mücadele kameralar tarafından saniye saniyesine kaydedildi. Manavgat ırmağında su yüzeyine çıkan balıkçılın, ağzındaki yılan balığıyla yaklaşık 5 dakika süren mücadelesinin sonunda her zaman olduğu gibi gülen taraf, yılan balığını midesine indiren balıkçıl oldu.Mücadele sırasında suyun dibine batan ve uzun süre su altında kalan balıkçıl, avını midesine indirdikten sonra Manavgat Irmağı üzerinde gösteri yapmayı da ihmal etmedi.
Manavgat Irmağı’nda balıkçıl ile yılan balığının mücadelesi
Manavgat Irmağı’nda balıkçıl ile yılan balığının 5 dakikayı geçen mücadelesi kameralara yansırken, mücadelenin galibi, rakibini midesine indiren balıkçıl oldu.
Yukarı Hisar Mahallesi yaya köprüsü yakınlarında Manavgat Irmağı’nda yaşanan mücadele kameralar tarafından saniye saniyesine kaydedildi. Manavgat ırmağında su yüzeyine çıkan balıkçılın, ağzındaki yılan balığıyla yaklaşık 5 dakika süren mücadelesinin sonunda her zaman olduğu gibi gülen taraf, yılan balığını midesine indiren balıkçıl oldu.
Mücadele sırasında suyun dibine batan ve uzun süre su altında kalan balıkçıl, avını midesine indirdikten sonra Manavgat Irmağı üzerinde gösteri yapmayı da ihmal etmedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.