İBT WEB

Manisa BBSK nın Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 13.10.2021 - 09:29, Güncelleme: 13.10.2021 - 09:32 1167+ kez okundu.
 

Manisa BBSK nın Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Manisa BBSK nın Okul Ziyaretleri Devam Ediyor

Manisa’yı spor şehri yapma noktasında birçok branşta sporcu yetiştiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Basketbol Şubesi olarak da genç nesile ulaşmak için okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda, takım Genel Menajeri Nihat Mala, MER Kolejini ziyaret ederek Okul Müdürü Mehmet Kanca ile bir araya geldi. Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol Şubesi, başlattığı okul ziyaretleri kapsamında MER Kolejine bir ziyaret gerçekleştirdi. Takım Menajeri Nihat Mala ve Altyapı Koordinatörü Ekrem Öztürk, Okul Müdürü Mehmet Kanca ile bir araya geldi. Takım Menajeri Nihat Mala, il genelinde spor çağında olan her öğrenciye ulaşmak için çalıştıklarını ifade ederek, Manisa’yı spor şehri yapma konusunda eğitim kurumlarının yapısı ve yapılanmasının önemli olduğuna vurgu yaptı. Mala, spora bakış açısı ve göstermiş oldukları ilgi nedeniyle MER Koleji yetkililerine teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Kanca da nazik ziyaret için teşekkürlerini iletti. Ziyarette okulun spor alanları da incelendi.  
Manisa BBSK nın Okul Ziyaretleri Devam Ediyor


Manisa’yı spor şehri yapma noktasında birçok branşta sporcu yetiştiren Manisa Büyükşehir Belediyespor, Basketbol Şubesi olarak da genç nesile ulaşmak için okul ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda, takım Genel
Menajeri Nihat Mala, MER Kolejini ziyaret ederek Okul Müdürü Mehmet Kanca ile bir araya geldi. Bu sezon aldığı başarılı sonuçlarla adından sıkça söz ettiren Manisa Büyükşehir Belediye spor Basketbol Şubesi, başlattığı okul ziyaretleri kapsamında MER Kolejine bir ziyaret gerçekleştirdi. Takım Menajeri Nihat Mala ve Altyapı Koordinatörü Ekrem Öztürk, Okul Müdürü Mehmet Kanca ile bir araya geldi. Takım Menajeri Nihat Mala, il genelinde spor çağında olan her öğrenciye ulaşmak için çalıştıklarını ifade ederek, Manisa’yı spor şehri yapma konusunda eğitim kurumlarının yapısı ve yapılanmasının önemli olduğuna vurgu yaptı. Mala, spora bakış açısı ve göstermiş oldukları ilgi nedeniyle MER Koleji yetkililerine teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Kanca da nazik ziyaret için teşekkürlerini iletti. Ziyarette okulun spor alanları da incelendi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.