İBT WEB

Manisa BBSK Yemekte Bir Araya Geldi

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 08.12.2021 - 08:17, Güncelleme: 08.12.2021 - 08:17 1166+ kez okundu.
 

Manisa BBSK Yemekte Bir Araya Geldi

Manisa BBSK Yemekte Bir Araya Geldi

Manisa Büyükşehir Basketbol Takımımız 2021-2022 sezonu hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve oyuncular Taş Fabrika’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.   Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’nün de katıldığı organizasyonda Taş Fabrika’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte; Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar, Onur Baylan, Engin Altun, Başantrenör Ceyhun Cabadak, Genel Menajer Nihat Mala, teknik ekip ve oyuncular yer aldı. Yemekte Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan’a da doğum günü münasebetiyle sürpriz yapılarak, pasta kesildi. Takım içerisindeki birlik ve beraberlik duygusu yemeğe de yansıdı.   “Çok karakterli ve birbiriyle uyum içinde çalışan bir ekibe sahibiz” Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, üst üste aldığı 4 galibiyet ile zirveye iyice yaklaşan Manisa BBSK’da tek hedeflerinin Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek olduğunu belirterek, “Sezona Federasyon Kupası’nı kazanarak çok iyi bir başlangıç yaptık. Ligde ise ilk haftalarda dış sahada istediğimiz sonuçları alamamıştık. Son dört haftada gerek iç sahada gerek dış sahada bileğimiz bükülmüyor. Çok karakterli ve birbiriyle uyum içinde çalışan bir ekibe sahibiz. Bu uyumun da bizi şampiyon yapacağını düşünüyorum. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Aldıkları başarılı sonuçlar nedeniyle kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.  
Manisa BBSK Yemekte Bir Araya Geldi


Manisa Büyükşehir Basketbol Takımımız 2021-2022 sezonu hazırlıklarına tüm hızıyla devam ederken, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, yönetim kurulu üyeleri, teknik ekip ve oyuncular Taş Fabrika’da düzenlenen yemekte bir araya geldi.
 
Manisa Büyükşehir Belediyespor Basketbol takımı, Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü’nün de katıldığı organizasyonda Taş Fabrika’da düzenlenen akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemekte; Başkan Yardımcısı Hakan Kadayıfçılar, Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan, Yönetim Kurulu Üyeleri Özcan Nalbantlar, Onur Baylan, Engin Altun, Başantrenör Ceyhun Cabadak, Genel Menajer Nihat Mala, teknik ekip ve oyuncular yer aldı. Yemekte Basketbol Şube Sorumlusu Bora Çaylan’a da doğum günü münasebetiyle sürpriz yapılarak, pasta kesildi. Takım içerisindeki birlik ve beraberlik duygusu yemeğe de yansıdı.
 
“Çok karakterli ve birbiriyle uyum içinde çalışan bir ekibe sahibiz”
Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, üst üste aldığı 4 galibiyet ile zirveye iyice yaklaşan Manisa BBSK’da tek hedeflerinin Basketbol Süper Ligi’ne yükselmek olduğunu belirterek, “Sezona Federasyon Kupası’nı kazanarak çok iyi bir başlangıç yaptık. Ligde ise ilk haftalarda dış sahada istediğimiz sonuçları alamamıştık. Son dört haftada gerek iç sahada gerek dış sahada bileğimiz bükülmüyor. Çok karakterli ve birbiriyle uyum içinde çalışan bir ekibe sahibiz. Bu uyumun da bizi şampiyon yapacağını düşünüyorum. Teknik ekibimiz ve oyuncularımız ile akşam yemeğinde bir araya geldik. Aldıkları başarılı sonuçlar nedeniyle kendilerini bir kez daha tebrik ediyorum” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.