İBT WEB

Manisa Belediyesi Akpınar Mahallesinde İçme Suyu Hattı Yenilendi

Genel (TG) - Tarsus Gazetesi | 28.06.2021 - 09:28, Güncelleme: 28.06.2021 - 09:28 1494+ kez okundu.
 

Manisa Belediyesi Akpınar Mahallesinde İçme Suyu Hattı Yenilendi

“MASKİ ekipleri canla başla çalışıyor”

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Akpınar Mahallesinde sık sık sorun yaşanan içme suyu hattında yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz su sağlandı. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eskiyen hatlardan dolayı yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırarak vatandaşlara kesintisiz su sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gördes ilçesine bağlı Akpınar Mahallesinde yıllar önce döşenen ve sürekli patlak veren içme suyu isale hattında 600 metrelik yenileme çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile mahallede yaşanan su sorunu çözüldü ve sürekli ve kaliteli içme suyu temin edildi. “MASKİ ekipleri canla başla çalışıyor” Akpınar Mahalle Muhtarı Murat Salur, “Mahallemizdeki içme suyu isale hattında sürekli patlak meydana geliyordu. Sorununu çözümü için MASKİ ekiplerine bildirdik. Ekipler hızlı bir şekilde sıkıntıyı tespit ettiler ve gerekli çalışma yapıldı. MASKİ ekipleri canla başla çalışıyor. Çok memnun kaldım. Emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.  
“MASKİ ekipleri canla başla çalışıyor”

MASKİ Genel Müdürlüğü, Gördes ilçesine bağlı Akpınar Mahallesinde sık sık sorun yaşanan içme suyu hattında yenileme çalışması gerçekleştirdi. Yapılan çalışma ile mahalleye daha sağlıklı ve kesintisiz su sağlandı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde eskiyen hatlardan dolayı yaşanan sıkıntıları ortadan kaldırarak vatandaşlara kesintisiz su sağlamak adına çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda İçme Suyu Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından Gördes ilçesine bağlı Akpınar Mahallesinde yıllar önce döşenen ve sürekli patlak veren içme suyu isale hattında 600 metrelik yenileme çalışması yapıldı. Yapılan çalışma ile mahallede yaşanan su sorunu çözüldü ve sürekli ve kaliteli içme suyu temin edildi.

“MASKİ ekipleri canla başla çalışıyor”

Akpınar Mahalle Muhtarı Murat Salur, “Mahallemizdeki içme suyu isale hattında sürekli patlak meydana geliyordu. Sorununu çözümü için MASKİ ekiplerine bildirdik. Ekipler hızlı bir şekilde sıkıntıyı tespit ettiler ve gerekli çalışma yapıldı. MASKİ ekipleri canla başla çalışıyor. Çok memnun kaldım. Emek verenlere teşekkür ediyorum” dedi.  

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.