İBT WEB

Manisa Büyükşehir Belediyesi Dezenfeksiyon Çalışmalarını Sürdürüyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 21.04.2021 - 16:24, Güncelleme: 21.04.2021 - 16:24 2728+ kez okundu.
 

Manisa Büyükşehir Belediyesi Dezenfeksiyon Çalışmalarını Sürdürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi Dezenfeksiyon Çalışmalarını Sürdürüyor

İl genelinde koronavirüsle mücadele noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kamu kurumlarında ve hastanelerde dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, halkın yoğun olarak kullandığı alanlar ile kamu kurumlarında dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi. İl genelinde yapılan çalışmaları, Manisalılar takdirle karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı doğrultusunda il genelinde dezenfeksiyon uygulamalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal, “Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlar ve kamu kurumlarında ayrıca hastanelerimizde dezenfeksiyon çalışmalarımızı periyodik olarak sürdürüyoruz. Maske mesafe ve temizlik kurallarına da harfiyen uymamızla birlikte inşallah elbirliğiyle bu süreci atlatacağız. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyoruz” dedi.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Dezenfeksiyon Çalışmalarını Sürdürüyor

İl genelinde koronavirüsle mücadele noktasında çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, halkın ortak kullanım alanlarında dezenfeksiyon çalışmalarına da devam ediyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri, kamu kurumlarında ve hastanelerde dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 ile mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı, halkın yoğun olarak kullandığı alanlar ile kamu kurumlarında dezenfeksiyon uygulaması gerçekleştirdi. İl genelinde yapılan çalışmaları, Manisalılar takdirle karşıladı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatı doğrultusunda il genelinde dezenfeksiyon uygulamalarını aralıksız sürdürdüklerini ifade eden İtfaiye Dairesi Başkanı Gürhan İnal,

“Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlar ve kamu kurumlarında ayrıca hastanelerimizde dezenfeksiyon çalışmalarımızı periyodik olarak sürdürüyoruz. Maske mesafe ve temizlik kurallarına da harfiyen uymamızla birlikte inşallah elbirliğiyle bu süreci atlatacağız. Tüm hemşehrilerimize sağlıklı günler diliyoruz”

dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.