İBT WEB

Marmaris’te Kırsal Mahallelerinin içme suyu hatları yenileniyor

Çevre (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.04.2022 - 15:25, Güncelleme: 27.04.2022 - 14:42 1413+ kez okundu.
 

Marmaris’te Kırsal Mahallelerinin içme suyu hatları yenileniyor

Marmaris’te Kırsal Mahallelerinin içme suyu hatları yenileniyor

Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde devam eden dev altyapı yatırımlarının yanı sıra ekonomik ömrünü tamamlayan bölgelerdeki içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyor.Eskiyen hatlar değiştirildiMuğla’nın önemli turizm merkezlerinden birisi olan Marmaris’te kırsal mahallerde içme suyu hatları değiştiriliyor. Ekipler Marmaris’in Hisarönü, Korukent’te ve Çamlı Mahallesinde içme suyu hattını yeniledi. Bayram tatili sonrasında Çamlı’da yeni içme suyu hattı çalışması ile su kaynaklarının hatları yenilenmesine devam edilecek.Yunus Nadi Caddesinin tüm hatları yenilendiMuğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Armutalan Mahallesi ve çevresindeki sokakların içme suyu hatlarının tamamını yeniledi. İçme suyu hatlarının yanı sıra 100’ün üzerinde abone hattı da yenilendi.Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada “13 ilçemizde ekonomik ömrünü tamamlamış içme suyu hatlarının yenileme çalışmaları devam ediyor. Kayıp kaçakların engellenmesi ve vatandaşların sağlıklı bir kullanım sağlaması çalışmalarımız devam edecek” denildi.
Marmaris’te Kırsal Mahallelerinin içme suyu hatları yenileniyor
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde devam eden dev altyapı yatırımlarının yanı sıra ekonomik ömrünü tamamlayan bölgelerdeki içme suyu hatlarını yenilemeye devam ediyor.
Eskiyen hatlar değiştirildi
Muğla’nın önemli turizm merkezlerinden birisi olan Marmaris’te kırsal mahallerde içme suyu hatları değiştiriliyor. Ekipler Marmaris’in Hisarönü, Korukent’te ve Çamlı Mahallesinde içme suyu hattını yeniledi. Bayram tatili sonrasında Çamlı’da yeni içme suyu hattı çalışması ile su kaynaklarının hatları yenilenmesine devam edilecek.
Yunus Nadi Caddesinin tüm hatları yenilendi
Muğla Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü ekipleri Armutalan Mahallesi ve çevresindeki sokakların içme suyu hatlarının tamamını yeniledi. İçme suyu hatlarının yanı sıra 100’ün üzerinde abone hattı da yenilendi.
Muğla Büyükşehir Belediyesi MUSKİ Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada “13 ilçemizde ekonomik ömrünü tamamlamış içme suyu hatlarının yenileme çalışmaları devam ediyor. Kayıp kaçakların engellenmesi ve vatandaşların sağlıklı bir kullanım sağlaması çalışmalarımız devam edecek” denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.