İBT WEB

MASKİ Altyapı İhtiyaçlarını Karşılamaya Devam Ediyor

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 02.12.2021 - 13:30, Güncelleme: 02.12.2021 - 13:30 1124+ kez okundu.
 

MASKİ Altyapı İhtiyaçlarını Karşılamaya Devam Ediyor

MASKİ Altyapı İhtiyaçlarını Karşılamaya Devam Ediyor

MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesinde yeni imara açılan bölgede kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan da, “Cengiz Başkan olmasaydı biz bu hizmetleri göremezdik” dedi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesinde ilave hat döşeme çalışması gerçekleştirildi. Mahallede yeni imara açılan alanda hayata geçirilen çalışma ile bir altyapı ihtiyacı daha giderildi. “Her türlü ihtiyacımız karşılanıyor” Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan, “Yapılan çalışmadan çok memnunuz. Cengiz Başkan olmasaydı biz bu hizmetleri göremezdik. Her türlü ihtiyacımız karşılanıyor. 101 Mahalle Projesi ile ana şebeke hatlarımız da yenilenmişti. Ardından üstyapımız da yenilemişti. Yapılan hizmetler için çok teşekkür ediyoruz” dedi.  
MASKİ Altyapı İhtiyaçlarını Karşılamaya Devam Ediyor


MASKİ Genel Müdürlüğü, Yunusemre ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesinde yeni imara açılan bölgede kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirdi. Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan da, “Cengiz Başkan olmasaydı biz bu hizmetleri göremezdik” dedi.
Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde sağlıklı altyapı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen çalışmalar kapsamında Yunusemre ilçesine bağlı Gülbahçe Mahallesinde ilave hat döşeme çalışması gerçekleştirildi. Mahallede yeni imara açılan alanda hayata geçirilen çalışma ile bir altyapı ihtiyacı daha giderildi.
“Her türlü ihtiyacımız karşılanıyor”
Çalışmalar ile ilgili açıklama yapan Mahalle Muhtarı Mustafa Atalan, “Yapılan çalışmadan çok memnunuz. Cengiz Başkan olmasaydı biz bu hizmetleri göremezdik. Her türlü ihtiyacımız karşılanıyor. 101 Mahalle Projesi ile ana şebeke hatlarımız da yenilenmişti. Ardından üstyapımız da yenilemişti. Yapılan hizmetler için çok teşekkür ediyoruz” dedi.
 

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.