İBT WEB

MASKİ den Yeniosmaniyede Örnek Çalışma

Gündem (ÇH) - Çamlıyayla Haber | 29.03.2021 - 12:46, Güncelleme: 29.03.2021 - 12:46 2976+ kez okundu.
 

MASKİ den Yeniosmaniyede Örnek Çalışma

MASKİ den Yeniosmaniyede Örnek Çalışma

MASKİ den Yeniosmaniyede Örnek Çalışma Muhtar Hırçıner, “Üç Asır Dayanacak Menfez İmalatı Yapıldı” MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesi Yeniosmaniye Mahallesinde yol geçişinde mevcut köprünün aşırı yağışlarda zarar görmesinin ardından yeni menfez imalatı yaparak yolu güvenli bir şekilde ulaşıma açtı. Mahalle Muhtarı Hasan Hırçıner de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, mahallelerine üç asır dayanacak bir menfez imalatı yapıldığını söyledi. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaptığı menfez imalatları ile vatandaşın derdine derman oluyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince Saruhanlı ilçesine bağlı Yeniosmaniye Mahallesinde yerinde dökme menfez imalatı yapıldı. Aşırı yağışlarda mevcut geçisin yetersiz gelmesi nedeniyle çöken noktada yapılan imalat ile suyun akış alanı da genişletildi. Hayata geçirilen çalışma ile yol yeniden güvenli bir şekilde ulaşıma açıldı. “MASKİ hemen imdadımıza yetişti” Mahalle Muhtarı Hasan Hırçıner, mahallelerinde yapılan menfez imalatından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Yol kapanmıştı. MASKİ hemen imdadımıza yetişti. Çok güzel bir çalışma oldu. Mahalle halkı da çok sevinçli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e yapılan bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz. Üç asır dayanacak bir menfez imalatı yapıldı” dedi.
MASKİ den Yeniosmaniyede Örnek Çalışma

MASKİ den Yeniosmaniyede Örnek Çalışma

Muhtar Hırçıner, “Üç Asır Dayanacak Menfez İmalatı Yapıldı”

MASKİ Genel Müdürlüğü, Saruhanlı ilçesi Yeniosmaniye Mahallesinde yol geçişinde mevcut köprünün aşırı yağışlarda zarar görmesinin ardından yeni menfez imalatı yaparak yolu güvenli bir şekilde ulaşıma açtı. Mahalle Muhtarı Hasan Hırçıner de Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek, mahallelerine üç asır dayanacak bir menfez imalatı yapıldığını söyledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde yaptığı menfez imalatları ile vatandaşın derdine derman oluyor. Bu kapsamda Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerince Saruhanlı ilçesine bağlı Yeniosmaniye Mahallesinde yerinde dökme menfez imalatı yapıldı. Aşırı yağışlarda mevcut geçisin yetersiz gelmesi nedeniyle çöken noktada yapılan imalat ile suyun akış alanı da genişletildi. Hayata geçirilen çalışma ile yol yeniden güvenli bir şekilde ulaşıma açıldı.

“MASKİ hemen imdadımıza yetişti”

Mahalle Muhtarı Hasan Hırçıner, mahallelerinde yapılan menfez imalatından duyduğu memnuniyeti dile getirerek,

“Yol kapanmıştı. MASKİ hemen imdadımıza yetişti. Çok güzel bir çalışma oldu. Mahalle halkı da çok sevinçli. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e yapılan bu güzel hizmet için teşekkür ediyoruz. Üç asır dayanacak bir menfez imalatı yapıldı”

dedi.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.