İBT WEB

MASKİden Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Çiftçiye Ziyaret

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 24.05.2021 - 14:35, Güncelleme: 24.05.2021 - 14:35 1363+ kez okundu.
 

MASKİden Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Çiftçiye Ziyaret

MASKİden Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Çiftçiye Ziyaret

MASKİ’den Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Çiftçi’ye Ziyaret MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Söğütçük Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Demirci Muhtarlar Birliği Başkanlığına seçilen Söğütçük Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve MASKİ Demirci İlçe Şefi Gökhan Demir de hazır bulundu. Başkan Çiftçi’ye Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve tebriklerini ileten Genel Müdür Yardımcısı Çevik, Başkan Ergün adına hediyeler takdim etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Genel Müdür Yardımcısı Çevik’e teşekkür etti.
MASKİden Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Çiftçiye Ziyaret

MASKİ’den Demirci Muhtarlar Derneği Başkanı Çiftçi’ye Ziyaret

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Demirci Muhtarlar Derneği Başkanlığına seçilen Söğütçük Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Demirci Muhtarlar Birliği Başkanlığına seçilen Söğütçük Mahalle Muhtarı Mustafa Çiftçi’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette MASKİ İlçe Hizmetleri Dairesi Başkanı Serpil Çakır ve MASKİ Demirci İlçe Şefi Gökhan Demir de hazır bulundu. Başkan Çiftçi’ye Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını ve tebriklerini ileten Genel Müdür Yardımcısı Çevik, Başkan Ergün adına hediyeler takdim etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Çiftçi de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Genel Müdür Yardımcısı Çevik’e teşekkür etti.

Manisa HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.