İBT WEB

Mersin'de karşı şeride geçen tır otomobile çarptı

Genel 20.01.2021 - 08:46, Güncelleme: 20.01.2021 - 08:46 2727+ kez okundu.
 

Mersin'de karşı şeride geçen tır otomobile çarptı

Sürücünün kontrolünden çıkan tırın otomobile çarpması sonucu aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Tarsus'tan Pozantı istikametine giden Şakir Sarı yönetimindeki 06 AB 1448 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen tır, sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 AFA 008 plakalı otomobile çarptı. 5 ÖLÜ, 2 YARALI Metrelerce sürüklenen otomobil demir yığını haline dönüşürken, tır ise devrildi. Kazada otomobilde bulunan Emine Rüzgar, Ali Rüzgar, Ayşe Rüzgar, Gazi Rüzgar ve Meryem Rüzgar olay yerinde hayatını kaybetti. Araçta bulunan Kerim Rüzgar ile tır şoförü Şakir Sarı ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Sürücünün kontrolünden çıkan tırın otomobile çarpması sonucu aynı aileden 5 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi ise yaralandı.

Tarsus'tan Pozantı istikametine giden Şakir Sarı yönetimindeki 06 AB 1448 plakalı tır, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı.

Karşı şeride geçen tır, sürücüsü henüz belirlenemeyen 01 AFA 008 plakalı otomobile çarptı.

5 ÖLÜ, 2 YARALI

Metrelerce sürüklenen otomobil demir yığını haline dönüşürken, tır ise devrildi. Kazada otomobilde bulunan Emine Rüzgar, Ali Rüzgar, Ayşe Rüzgar, Gazi Rüzgar ve Meryem Rüzgar olay yerinde hayatını kaybetti.

Araçta bulunan Kerim Rüzgar ile tır şoförü Şakir Sarı ise kazadan yaralı olarak kurtuldu. Yaralılar Tarsus Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.