İBT WEB

Minik ressamlar, Ahmet Yeşil Sanat Galerisinde buluştu

Sanat (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.06.2022 - 10:24, Güncelleme: 11.06.2022 - 10:16 3599+ kez okundu.
 

Minik ressamlar, Ahmet Yeşil Sanat Galerisinde buluştu

Minik ressamlar, Ahmet Yeşil Sanat Galerisinde buluştu

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesinin Çocuk Gelişim Merkezlerinde öğrenim gören 5-6 yaş grubundaki 30 çocuk, Ahmet Yeşil Sanat Galerisini gezip, hayal güçleri ve boyalarla yeni eserler ortaya çıkarttı.Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Halkkent Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezindeki Adile Teyze Kreşi ile Mersin Sebze ve Meyve Toptancı Hal Kompleksindeki Münir Özkul Kreşinin öğrencileri, yeni bir bakış açısı kazandı. Bir süredir sanatsal çalışmalar sürdüren minik ressamlar, Ahmet Yeşil Sanat Galerisindeki eserleri ilgiyle inceledi. Çocuklar, tablolardan ilham alarak galeride hayal güçleri ve boyalarla yeni eserler de ortaya çıkarttı.
Minik ressamlar, Ahmet Yeşil Sanat Galerisinde buluştu
Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesinin Çocuk Gelişim Merkezlerinde öğrenim gören 5-6 yaş grubundaki 30 çocuk, Ahmet Yeşil Sanat Galerisini gezip, hayal güçleri ve boyalarla yeni eserler ortaya çıkarttı.
Mersin Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Halkkent Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezindeki Adile Teyze Kreşi ile Mersin Sebze ve Meyve Toptancı Hal Kompleksindeki Münir Özkul Kreşinin öğrencileri, yeni bir bakış açısı kazandı. Bir süredir sanatsal çalışmalar sürdüren minik ressamlar, Ahmet Yeşil Sanat Galerisindeki eserleri ilgiyle inceledi. Çocuklar, tablolardan ilham alarak galeride hayal güçleri ve boyalarla yeni eserler de ortaya çıkarttı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.