İBT WEB

Model Rezan Sinjari: "Korona sonrası ilk işim yarım kalan projeleri tamamlamak"

Genel 07.05.2020 - 07:55, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 2510+ kez okundu.
 

Model Rezan Sinjari: "Korona sonrası ilk işim yarım kalan projeleri tamamlamak"

Irak’ın Zaho şehrinde yaşayan model Rezan Sinjari, korona virüs salgını öncesinde katalog çekimleri için anlaşma imzalamış olduğu projeler için kamera karşısına geçmeyi sabırsızlıkla beklediğini söyledi. Irak’ta yaşayan manken Rezan Sinjari, ünlü bir giyim markasının katalog çekimi için yakında kameralar karşısına geçeceğini duyurmuş ancak korona virüs salgınından dolayı ertelenmişti. Korona virüs salgını nedeniyle mart ayı başından beri Zaho’daki evinde yaşamını sürdüren manken Rezan Sinjari, salgın öncesi ünlü bir giyim markasının katalog çekimi için yakında kameralar karşısına geçeceğini duyurmuş ancak ertelemek zorunda kalmıştı. Sinjari, "Ümit ediyorum ki yakın zamanda insanlık başına musallat olmuş bu salgından kurtulup normal hayatımıza döneriz. Korona virüs sonrası ilk işim yarım kalan projeleri tamamlamak. İnşallah yakın zamanda anlaşma yapmış olduğumuz markanın katalog çekimleri için çalışmaya başlayacağız" dedi.
Irak’ın Zaho şehrinde yaşayan model Rezan Sinjari, korona virüs salgını öncesinde katalog çekimleri için anlaşma imzalamış olduğu projeler için kamera karşısına geçmeyi sabırsızlıkla beklediğini söyledi.
Irak’ta yaşayan manken Rezan Sinjari, ünlü bir giyim markasının katalog çekimi için yakında kameralar karşısına geçeceğini duyurmuş ancak korona virüs salgınından dolayı ertelenmişti. Korona virüs salgını nedeniyle mart ayı başından beri Zaho’daki evinde yaşamını sürdüren manken Rezan Sinjari, salgın öncesi ünlü bir giyim markasının katalog çekimi için yakında kameralar karşısına geçeceğini duyurmuş ancak ertelemek zorunda kalmıştı. Sinjari, "Ümit ediyorum ki yakın zamanda insanlık başına musallat olmuş bu salgından kurtulup normal hayatımıza döneriz. Korona virüs sonrası ilk işim yarım kalan projeleri tamamlamak. İnşallah yakın zamanda anlaşma yapmış olduğumuz markanın katalog çekimleri için çalışmaya başlayacağız" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.