İBT WEB

MUHTAR BEKMEZ HATSU İLE TEMİZ SUYA KAVUŞACAĞIZ

Genel (MBH) - Mersin Blok Haber | 14.10.2021 - 15:23, Güncelleme: 14.10.2021 - 15:23 1680+ kez okundu.
 

MUHTAR BEKMEZ HATSU İLE TEMİZ SUYA KAVUŞACAĞIZ

MUHTAR BEKMEZ HATSU İLE TEMİZ SUYA KAVUŞACAĞIZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu şebekesi ihtiyacını karşılama ve temiz su iletimini sağlama adına hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İlimizin muhtelif noktalarında içme suyu hatlarını yenileyerek su kayıplarını önleyen ve su iletimini iyileştiren HATSU, Defne ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde içme suyu iletimini daha sağlıklı ve kayıpsız şekilde sağlama adına farklı ebatlarda 1300 metre yeni içme suyu şebeke inşaatı yapıldığını bildirdi. “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle yapılan içme suyu hattı çalışmasının tamamlanması ile birlikte abone bağlantılarının yapılacağını aktaran HATSU, teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 1 ekskavatör, 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını belirtti. Çalışmaları yerinde inceleyerek görüşlerini “HATSU Muhtarın Sesi” mikrofonuna dile getiren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Fereç Bekmez, yaşanılan su probleminin çözüme kavuşturulması için HATSU’ya başvurduklarını ve çalışma başlattıklarını ifade ederek, “ içme suyuna kavuşmak için HATSU ekipleri ellerinden geleni yapıyor. İnşallah en kısa sürede bu çalışmalar tamamlanıp suya kavuşacağız” dedi. Muhtar Bekmez, yapılan çalışmalardan ötürü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HATSU ekiplerine teşekkür etti.  
MUHTAR BEKMEZ HATSU İLE TEMİZ SUYA KAVUŞACAĞIZ


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), içme suyu şebekesi ihtiyacını karşılama ve temiz su iletimini sağlama adına hazırladığı projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. İlimizin muhtelif noktalarında içme suyu hatlarını yenileyerek su kayıplarını önleyen ve su iletimini iyileştiren HATSU, Defne ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde içme suyu iletimini daha sağlıklı ve kayıpsız şekilde sağlama adına farklı ebatlarda 1300 metre yeni içme suyu şebeke inşaatı yapıldığını bildirdi. “Her Şeyden Önce Sağlık” ilkesiyle yapılan içme suyu hattı çalışmasının tamamlanması ile birlikte abone bağlantılarının yapılacağını aktaran HATSU, teknik personel denetiminde yapılan çalışmada 1 ekskavatör, 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını belirtti. Çalışmaları yerinde inceleyerek görüşlerini “ SU " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">HAT SU Muhtarın Sesi” mikrofonuna dile getiren Karşıyaka Mahalle Muhtarı Fereç Bekmez, yaşanılan su probleminin çözüme kavuşturulması için HATSU’ya başvurduklarını ve çalışma başlattıklarını ifade ederek, “ içme suyuna kavuşmak için SU " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">HAT SU ekipleri ellerinden geleni yapıyor. İnşallah en kısa sürede bu çalışmalar tamamlanıp suya kavuşacağız” dedi. Muhtar Bekmez, yapılan çalışmalardan ötürü Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve SU " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">HAT SU ekiplerine teşekkür etti.
 

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.