İBT WEB

Mustafa Muhammed’in mutlu günü

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.08.2021 - 09:42, Güncelleme: 18.08.2021 - 09:23 2176+ kez okundu.
 

Mustafa Muhammed’in mutlu günü

Mustafa Muhammed’in mutlu günü

Galatasaray’ın Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed ile eşi Hayah Salama Osman’ın bir erkek çocuğu dünyaya geldi.Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Futbol Takımı oyuncularımızdan Mostafa Mohamed ve değerli eşi Hayah Salama Osman’ın bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Mostafa ve eşini tebrik eder, yeni doğan bebekleri Oday Mostafa Mohamed’e uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" denildi.
Mustafa Muhammed’in mutlu günü
Galatasaray’ın Mısırlı futbolcusu Mustafa Muhammed ile eşi Hayah Salama Osman’ın bir erkek çocuğu dünyaya geldi.
Sarı-kırmızılıların sosyal medya hesabından konuyla ilgili yaptığı paylaşımda, "Futbol Takımı oyuncularımızdan Mostafa Mohamed ve değerli eşi Hayah Salama Osman’ın bir erkek çocuğu dünyaya geldi. Mostafa ve eşini tebrik eder, yeni doğan bebekleri Oday Mostafa Mohamed’e uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.