İBT WEB

Nallıhan’da sokağa çıkma kısıtlamasından sonra pazarlarda doluluk yaşandı

Genel 11.05.2020 - 10:10, Güncelleme: 30.10.2020 - 18:29 1903+ kez okundu.
 

Nallıhan’da sokağa çıkma kısıtlamasından sonra pazarlarda doluluk yaşandı

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasının ardından pazartesi günü kurulan pazarda yoğunluk yaşandı. Nallıhan’da kısıtlama sona erer ermez açılan pazar tezgahlarına müşteriler akın etti. Pazartesi günü kurulan halk pazarının ardından pazarlara gelen vatandaşlar pazarda yoğunluğa neden oldu. Nallıhan pazarında yoğunluk yaşanırken pazar tezgahlarının tüm önlemlerini aldığı gözlemlendi. Tezgahları açan tezgah sahipleri ise önlemlerini aldıklarını belirterek, "Sosyal mesafe kuralına uyarak ve halkımıza el değmemiş meyve ve sebzeleri takdim ediyoruz" dediler.
Ankara’nın Nallıhan ilçesinde sokağa çıkma kısıtlamasının ardından pazartesi günü kurulan pazarda yoğunluk yaşandı.
Nallıhan’da kısıtlama sona erer ermez açılan pazar tezgahlarına müşteriler akın etti. Pazartesi günü kurulan halk pazarının ardından pazarlara gelen vatandaşlar pazarda yoğunluğa neden oldu.
Nallıhan pazarında yoğunluk yaşanırken pazar tezgahlarının tüm önlemlerini aldığı gözlemlendi. Tezgahları açan tezgah sahipleri ise önlemlerini aldıklarını belirterek, "Sosyal mesafe kuralına uyarak ve halkımıza el değmemiş meyve ve sebzeleri takdim ediyoruz" dediler.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve blokhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.